Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Toni Marginean

Marea "evadare" a romanilor

Recommended Posts

Doar sensurile de intrare in tara sint aglomerate. Au ajuns mii de masini inca de ieri dupa masa in Nadlac. Au mai stat cateva ore si la miezul noptii au navalit. Pe iesire e lejer, in 15 min ai iesit.

Link to post
Share on other sites
Acum 3 ore, Toni Marginean a spus:

Am inteles ca de astazi toate iesirile din tara sunt foarte aglomerate, in special spre sud si vest. Toti merg ca si turisti sau este liber iar la plecat la ciordeala?

Desi se pare ca nu sensul de iesire este cel aglomerat, sa stii ca mai este o categorie de romani care circula prin frontiere, anume a celor care se duc sau vin de la munca!

Link to post
Share on other sites

Mi-a fost greu, ca dupa ce m-am obisnuit cu iesitul periodic din tara, sa nu pot pleca nicaieri. Si culmea nici macar de acasa! Acum o sa-mi iau avant si incep iesirile prin tara. Sper ca peste cateva luni sa trag o fuga pana in Germania.

Link to post
Share on other sites

Pandemia asta ne-a reamintit cumva modul sinistru de viata de dinainte de `89(mai putin penele de curent, cozile la 'Gostat" si frigul)- e un lucru bun, sa nu uitam cum traiam pe atunci...sa nu se repete vreodata!

Link to post
Share on other sites

Uite ca este acum mai rau cu pandemia decat in iunie! Acum s-a intetit circulatia prin sate unde, pe de o parte recoltarea de pe camp are cote maxime iar pe de alta parte, cu o multime de localitati inchise, se incearca sa se mearga spre locurile de veci a celor plecati dintre noi. Este aglomeratie la piete, pentru cumparat flori, iar in cimitire se incearca o cosmetizare.

Incerc si eu acum sa ma deplasez in doua zone ca pe sfarsit de saptamana o sa fie horor cu traficul! Asta cel putin in Ardeal.

Link to post
Share on other sites

M-am intors din circuitul propus de dimineata si o parte a fost conform asteptarilor: munca la recoltarea de pe camp este in toi. 

La cimitirul de la tara am fost doar eu cu sotia si aproape toate mormintele erau deja ingrijite. La cimitirul din Cluj ne astepta paznicul si ne-a rugat sa citim anuntul: Portul mastii in cimitir este obligatoriu. Numarul maxim de persoane din cimitir 6. Ne-am uitat in cimitir si erau minim 50.

La poarta eram doar eu cu sotia asa ca ne-a lasat sa intram! :rade::scarpin

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines