Cav_Man Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Salut Am o problema am dat la tv reset din fabrica din meniu tv si acum nu mai vrea sa se conecteze la google nu merge nici youtube nimic. Imi apare se conecteza incercati din nou. Am verificat parola pe pc si imi merge, am primit pe email ca sa conectat cineva dar pe tv nu vrea sa se conecteze Am incercat si cu https://www.android.com/tv/setup nu merge Imi merge celalate aplicati dar youtube si cu servicile google nu vrea Miam facut si alt cont degeaba TV ANDROID 5.11 Ma poate ajuta cineva pana sa dau reset din fabrica merge totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clony Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Am patit si eu acelasi lucru si nu am rezolvat mare lucru. Contul google il poti baga dupa resetare tv daca folosesti optiunea de conectare cu tableta sau PC si te conectezi de pe calculator practic dupa ce bagi codul dat de tv. Dupa ce am intrat in magazin play si am cautat aplicatia youtube si am facut update de acolo erau perioade cand mergea aplicatia youtube(in 70% din cazuri mergea dar doar dupa update) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai93 Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Ați reușit sa remediate problema ? Dacă da va rog sa îmi Spune-ți și mie ce pași ați urmat pentru ca am același problema .. multumesc !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts