codrin Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 salut! acum vreo doua saptamani am postat un defect la un PROVISION sasiu TV2k . tvul era traznit si nu mai comuta semnalul extern in AV, imaginea instabila pe verticala cat si pe orizontala. am inlocuit STV2246H si totul a revenit la normal , dupa cum v-am anuntat si atunci. au trecut cateva zile si clientul revine la atelier spunand ca tvul face la fel dupa ce a functionat f. bine vreo 5zile. raman surprins deoarece era ilogic, la prima vestire.il pun pe banc si intradevar manifestarea e la fel. il intreb iarasi despre cum s-a defectat , iar el reia povestirea cu trasnetul.momentan sunt confuz nereusind sa gasesc CAUZA ce produce defectul respectiv. voi ce credeti? daca traznetul a fost cauza initiala de ce a revenit defectul ? Link to comment
Tavi Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 pentru ca nu STV-ul a fost defect ci un condesantor ceva de pe langa el , care atunci cand ai incalzit sa schimbi integratul , si-a modificat putin starea Link to comment
codrin Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 atentie!!! am gasit soclu ptr stv si cond defect din cauza traznetului (in afara de cei efidenti: umflati sau explodati datorita sutului voltaic) eu nu am auzit. Link to comment
codrin Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 scuze ca nu am fost foarte clar: pe sasiu erau montate socluri din fabrica si la stv si la procesor Link to comment
codrin Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 azi am facut rost de un STV nou-nout . l-am scos din soclu pe cel pus acum trei saptamani si l-am bagat pe cel nou. evident ca totul a revenit la normal. ce s-a putut intamplat oare? mai intelegeam daca STV ar fi avut un alt defect si daca traznetul n-ar fi fost cauza dar asa nu am nici o explicatie Link to comment
Guest florianv Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 BUNA, UNA DINTRE CAUZE AR PUTEA FI UN APARAT CONECTAT PE MUFA SCART CE NECESITA IMPAMINTARE SI ACEASTA LIPSESTE, DE EX. UN PC. Link to comment
codrin Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 salut! s-ar putea sa ai dreptate. tvul are conectata mereu o minicamera de supraveghere aflata la poarta imobilului. cand a fost traznit camera era conectata la tv . am sa-l intreb daca a repus nminicamera pe EUROSCART in cele 7zile cat spune ca i-a functionat. eu deja il tin in proba la mine de vreo 2 zile si totul e OK ... pana acum. pe curand cu noi informatii asupra acestui defect.trebuie sa gasesc cauza enigmatica si n-am de gand sa ma las asa usor. Link to comment
Recommended Posts