Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manual placa de baza via veche


tarzanx

Recommended Posts

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Placa are agp, pci, isa, sloturi de memorii edo si sdram PC 100, alimentare at si atx. Vreau sa o trec de pe at pe atx si de pe edo pe sdram si nu stiu configuratiile jumperilor, o sa ma uit sa vad ce scrie pe ea si o sa pun si o poza.

Link to comment
Share on other sites

Eu am un manual de la o vechitura de aceasta ...poate se potriveste si pentru a ta .

Nu este aceasta, are 2 sloturi pt. memorii edo, 2 pt. memorii dimm, 1 AGP, 3 PCI, 2 sau 3 ISA, conectori de alimentare pentru sursa AT si ATX. Nu are in spate conectori PS2 sau USB. Cred mufele pt. acestia sunt pe placa (daca are placa asa ceva) si trebuie doar cablurile de la placa la carcasa. Nici nu prea am timp acum sa caut caci am o multime de treburi, dar saptamana care vine o sa fiu mai liber. O sa fac poze si o sa o vedeti si voi, vreau sa o pun in functiune doar pt a face din ea un router de net.
Link to comment
Share on other sites

porneşte-o, şi când apare textul cu "press DEL to enter setup" apasă pe pause, apoi copiază pe o hârtiuţă şirul de cifre şi litere de sub textul pomenit, care e seria biosului.bagi şirul ăla în google, şi cu puţin noroc identifici sigur placa, şi poţi căuta după un manual în format pdf...

Link to comment
Share on other sites

bagat placa intr-o carcasa at pe care am gasit-o prin garaj aruncata, cu sursa at binenteles, bagat 128 Sdram Pc 133 pornit si totul e ok, mai putin faptul ca nu imi gasesc adaptoarele de mouse si de tastatura, am rascolit peste tot si nu am dat de ele nicicum. Ar trebui sa aiba ps2 pe placa pt mouse dar ????? si usb dar???? de unde sa ii iau??? Din placa care are conectori dar nu stiu configuratia si nici cabluri nu am. Se vede in poza sub mufa de tastatura un sir de 5 pini, din care al 2 - lea lipsa, acolo e ps2, iar intre sloturile pci conectorii pt usb. O sa incerc sa vad ce fac caci un mouse deala vechi :smt022 le-am cam aruncat acum vreo 2 ani si soarecii si tastaturile. Cine credea ca o sa ma mai apuce nostalgiile si sa butonez vechituri deastea.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines