Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera supraveghere " IP camera "

Guest tehnostef

Recommended Posts

Guest tehnostef

A instalat careva camere video IP ? Stie cineva cum se poate conecta camera IP cu un telefon mobil 3G pe post de modem ? Ideea este de a supraveghea prin internet o casuta de vacanta pe timpul cat este nelocuita . Casa este izolata de internet, insa este in zona de acoperire 3G ( Vodafone ) :prayer:

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zilele astea am luat o camera IP, si o voi instala la firma. Nu mai tin minte modelul, insa maine cand ajung la servici ma pot uita. Are conexiune ethernet si conexiune wifi. Cu ethernet nu prea vad cum o sa te legi la telefon, insa prin wifi poate reusesti, merge si pe ad-hoc, nu numai pe infrastructure. Totul e ca mobilul sa aiba wifi. Camera are un server de web in ea, pe care poti urmari imaginile filmate, fie cu un applet java, fie active-x. Insa nu stiu cum o sa ajungi pe acel server, la conectarea mobilului la reteaua GPRS obtii un IP care nu e fix. Daca iti cade conexiunea si mobilul o reia, ai toate sansele sa ajungi la alt IP.O alta solutie ar fi sa nu folosesti sistemul pe post de server, ci pe post de client. Camera asta a mea stie sa ia poze la intervale programate si sa le trimita catre o adresa de e-mail./pisoiu

• 1 month later...
Guest lucian_v

Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb si eu aici.Stie cineva un model de camera de supraveghere de interior care se vede bine? sau eventual un link ceva catre astfel de informatii eventual cu exemple :smt003 Va multumesc

• 1 year later...
Guest crysti202000

slut ! ma poate ajuta cineva sa configurez o camera cu ip? atasez imagini cu setarile ce trebuie facute, eu am facut ceva dar nu merge(mai exact nu primesc mail cu ip-ul la care trebuie sa ma conecte,deoarece am net de la rds si e dinamic) daca cineva are ceva idei? multumesc anticipat!

Posted Image

Posted Image

• 6 months later...

salut.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o camera de supraveghere IR. am ceva probleme cu ea si nu prea stiu cum sa abordez problema.ea functioneaza, insa, in momentul cand se intuneca incepe sa dea o imagine alba-cenusie si cam pulsatorie. e un model ir210, nu scrie nimic pe ea ca producator.multumesc anticipat, adrian.

• 1 year later...

pun tot aici o intrebare, se poate face comunicare la video complex de la camere de supraveghere prin reteaua de 220 ?, este ceva transmitatoare receptoare de videocomplex cu cateva canale de cumparat pe undeva ?mersi de un eventual raspuns.