Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistență radiator


Postări Recomandate

Am un radiator electric, banal, care a costat 33 lei, la oferta. I s-au ars rezistențele (care teoretic sunt becuri halogen) care sunt din aliaj Fe-Ni sau Fe-Cr spiralate , bagate intr-un tub de quartz care are la capete niste dopuri ceramice prin care ies papuci de conexiune. Știu toată lumea va spune ca nu merită reparat pt că nu este rentabil și așa este, totuși, am găsit, cu greu pe net , la un magazin virtual rezistențe care costa 6 lei bucata, am gasit la altul cu 15 lei... dacă pun transportul prin curier rapid ies mai scumpdecât un radiator nou. Pana la urma am gasit rezistențe cu halogen insă au soclu diferit, ca la becurile pt proiectoare. Am reușit până la urmă să fac niste modificări si l-am reparat.

Am deschis topicul pt ca poate mai există amatori de reparat, una e să repari și alta să cumperi un produs nou ! E vorba de pasiune. A mai făcut cineva astfel de reparații ?

rezistenta.jpg

Radiator.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aceste elemente de incalzire se gasesc si la cuptoarele cu microunde care au si functia grill. Sunt inseriate pentru ca fiecare se alimenteaza la 110V.

Se pot gasi la centrele de colectare fier vechi. Cu 10 lei ai rezolvat treaba. Sau cu un PET de bere la 2L.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări