Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic

paun nelu

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Iam prezentat DVD , a spus ca-l cumpara dar...rabdare! pina atunci ma chinui sa repar tv-uri cu ce am si din ajutorul colegilor si prietenilor.Mi-am adus intreaga baza de date de acasa si tot ce are el dar tot nui suficienta.Vin ale naibi de multe tv-uri si sunt si singur el nu mai are timp sa lucreze si mai am un pic sa ma blochez in ele,va multumesc am sa caut acolo.

mda , se putea sa nu apara tv1 , sa caute el pentru cei pe care ii doare mouseul si sa le dea mura in gura link cu link asta parca e mama ranitilor , mai e putin si vine sa le si repare televizoareletv1 , iti fac eu un forum daca vrei , unde ii trimit pe toti care imi scriu sa ma intrebe ceva, sa le dai tu mura in gura tot , munceste tu pentru ei, ca doar nu este greu , nu ?dupa ce ca le e lene sa caute cu google , mai apari tu sa ii incurajezi sa nu faca asta o sa stea toti sa apare marele izbavitor , tv1 , sa le spuna tot , ca sa nu cumva sa faca ei un mic efort sa gandeasca singuri sau cine stie, probabil crezi ca tu le faci un bine cand nu ii lasi sa gandeacsa mai mult rau le faci :smt075

ce te faci fara el ?

intotdeauna va fi un TV1 , un fel de Zorro al depanatorilor.Nu le poti avea pe toate cit de mult te-ai stradui,capitalul nu-i la fel pt.toti . Ar fi ok sa fie mai multi TV1 pe acest forum sar rezolva mai rapid tv-rile si nu mai ne-am crampona intr-o documentatie unde nu toti avem acces la ea.Eu tot ce am avut le-am pus pe net in diverse locuri de unde am luat si eu.

mama ce mentalitate de " invingator "auzi la el : intotdeauna va fi cineva sa ma ajute :))pe ce lume traiesti mai baiatule ?macar la varsta asta invata sa te descurci singur, nu te mai baza pe ce pica de la altiiar fi bine sa fie mai multi tv1 pe acest forum :))pai voi ce vedeti in tv1 ? cineva care sa va spuna direct ce sa faceti ca sa nu mai munciti voi ce pot sa isi doreasca lenesii ?sa le faca cineva treaba hahahahahhaha

bafta , oricum nu te pune nimeni sa citesti , poti sa muncesti nu am mai ras de mult asaasta cu Zorro al depanatorilor e cea mai tareZorro , salvatorul depanatorii napastuiti si nevoiasi , care abia isi duc zilele de azi pe maine, incasand cate 50-100 ron pe reparatie :smt044

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines