Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Final audio radio usb auto


Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Trimite o imagine cat mai clara cu locul unde este acel integrat și dacă poți o imagine cu ce este pe lângă el altfel nu te putem ajuta prin simplul fapt că arată la fel că tda 2003 sau tda 2030 asta nu ajuta cu nimic. Inca ceva pe carcasa lui este scris un model și un număr de serie și alea ne ajuta la documentație daca este ceva făcut de vreo fabrica. Daca este o chinezărie se poate face dar doar cu ceva modificări.

Link to comment

Stimate domn vijelie dacă ați fi citit dumneavoastră mesajele noastre ce ați fi înțeles?. Am spus clar și eu și domnul de mai sus că ne trebuie un nume o serie ce este atât de greu de înțeles sau ce nu sa înțeles. Cum putem să îl ajutăm pe acel domn care a spus că este de la Toshiba? Ce este de la Toshiba? Poate dumneavoastră știți ce este sa ne spuneți și noua că doar noi nu știm.

Link to comment

Reluati topicul citind cu atentie rand cu rand si numele utilizatorului care a postat. Topicul asta e deschis la misto. Si d-voastra nu v-ati prins.

Daca eram moderator ii stergeam postarea imediat. Incompleta, fara detalii, poze, etc.

Edited by vijelie02
Link to comment×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines