Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala termica Viessmann Vitopend 100 - probleme apa calda


sla

Recommended Posts

Am o centrala Viessmann Vitopend 100 ( de vreo 10 ani) care are urmatoarea problema: cand merge incalzirea nu trece pe apa calda. Daca nu merge pe incalzire, apa calda functioneaza corect. Cateodata trece pe apa calda chiar daca incalzirea este in functiune, dar doar pentru o perioada de timp (mai scurta sau lunga). Releele au fost inlocuite cu altele noi.

Vana cu 3 cai nu cred ca este problema fiindca daca nu este pornita incalzirea apa calda este OK, respectiv incalzirea porneste cand este nevoie, inseamna ca vana nu-i blocata. Afisajul (LED) afiseaza corect ceea ce este in functiune (caldura sau apa), dar apa calda nu porneste cand merge caldura indiferent de debitul apei la robinet.

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines