sesebe Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Salutare colegi, La monitorul de mai sus am constatat ca relativ brusc (nu eram eu la calculator si este al doilea monitor) a aparut imaginea ca in poza de mai jos: detaliu din imaginea de pe ecran. Este defect de panel sau este ceva din cauza unor condesatori uscati avind in vedere ca monitorul are vreo 12 ani de folosire continua (2-8 ore/zi). Link to comment
dan-a2 Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Pare a fi electrolitici uscati !! Link to comment
Florinel TV Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Dupa cum apare in poza, este defect de condesatori pe main(cred) , nu cred sa fie defect de display Link to comment
sesebe Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 (edited) Ca sa rideti putin va spun ca si-a revenit singur. Imaginea respectiva era pe DVI. Pt a-l testa am verificat si pe VGA si acolo avea imagine buna. As inclina sa cred ca era ori mufele/cablul (dar le-am miscat si nu am vazut nimic) ori placa video. Daca mai face am sa-l desfac si sa verifica electroliticii/riplul de tensiune pe ei. Edited April 14, 2020 by sesebe Link to comment
Recommended Posts