Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub cinescop SAMTEL-India de 21' crapat

Recommended Posts

Am un televizor SHOV STV-5021 vechi de 1.5ani ( a avut garantie 1 an) la care proprietarul a zis ca a vazut o descarcare in partea de sus a ecranului si apoi s-a oprit functionarea.Cind i-am demontat capacul am vazut ca tubul cinescop era crapat in partea superioara ( din colt pina peste jumatate din latimea ecranului).Tubul era de provenienta indiana- Samtel. Acum aparatul este in containerul de gunoi.Ati mai avut asemenea surprize cu ecrane noi? La ce tipuri de ecrane ( televizoare) ati avut asemenea "surprize"?Pe mine nu ma mai ajuta discutia in cazul dat, dar cred ca ar fi bine pentru cei care lucreaza in domeniu sa aiba mai multe date si pareri din experienta celorlalti, referitor la fiabilitatea tuburilor si cauzele descarcarilor in tub.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pacat de televizor. Puneai un tub de 21" dintr-un tv SH si-l rezolvai. Oricum ghinion. Eu am avut la vanzare Shov din vara lui 2006 si astea au avut 2 ani garantie. Oricum decat gunoiul mai bine luam eu epava ca-i gaseam tub. Idem la tv traznite.