Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub cinescop SAMTEL-India de 21' crapat


sla

Recommended Posts

Am un televizor SHOV STV-5021 vechi de 1.5ani ( a avut garantie 1 an) la care proprietarul a zis ca a vazut o descarcare in partea de sus a ecranului si apoi s-a oprit functionarea.Cind i-am demontat capacul am vazut ca tubul cinescop era crapat in partea superioara ( din colt pina peste jumatate din latimea ecranului).Tubul era de provenienta indiana- Samtel. Acum aparatul este in containerul de gunoi.Ati mai avut asemenea surprize cu ecrane noi? La ce tipuri de ecrane ( televizoare) ati avut asemenea "surprize"?Pe mine nu ma mai ajuta discutia in cazul dat, dar cred ca ar fi bine pentru cei care lucreaza in domeniu sa aiba mai multe date si pareri din experienta celorlalti, referitor la fiabilitatea tuburilor si cauzele descarcarilor in tub.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Pacat de televizor. Puneai un tub de 21" dintr-un tv SH si-l rezolvai. Oricum ghinion. Eu am avut la vanzare Shov din vara lui 2006 si astea au avut 2 ani garantie. Oricum decat gunoiul mai bine luam eu epava ca-i gaseam tub. Idem la tv traznite.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines