Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor identificare freze


Recommended Posts

Va salut cu respect !

 

   va rog sa ma ajutati sa identific frezele din imagine si daca puteti sa-mi spuneti un pret corect pentru ele..au ramas de la un prieten care a murit de cancer si din pacate  nu cunosc nimic despre ele ..va multumesc anticipat ...daca este nevoie pot pune poze mai detaliate 

IMG_20200412_174755.jpg

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prima este pentru frezat coada de randunica, celalalte tot conice si ultima pt canal de pana in principal. Vad ca sunt folosite, ultima e reascutita, asa ca pretul depinde mult si de uzura lor.

In targ unde totul e negociabil, asa ceva se vinde cam pe la 5-15lei/buc in functie de starea fiecareia/dimensiune (din poza nu-mi du seama exact, poate avea coada si de 8mm si de 20mm, dar probabil e de de 12mm). Cea mai cautata cred ca este prima si daca e ok se poate cere pe la 20lei.

In catalog sunt mult mai scumpe, dar si calitatea/starea este alta.

Edited by ndc74
Link to comment
Acum 21 ore, ionutz1971 a spus:

ndc74  multumesc mult de tot pentru informatii ...calitatea lor cred ca nu este foarte slaba deoarece nu au fost cumparate din targ, dar oricum mi-am facut si eu o idee ..va doresc tuturor multa sanatate !

 

De obicei cele din târguri nu cresc acolo ... probabil sunt scoase din ceva fabrica si din acest motiv , de cele mai multe ori sunt de buna calitate . Daca le țineți toate la grămada , intr-o punga , nu valorează nimica ca sunt ciobite .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines