maresaldeflota Posted January 6 Author Share Posted January 6 Desene animate ,Danemarca... Link to post
maresaldeflota Posted January 8 Author Share Posted January 8 (edited) Va atentionam ca urmeaza imagine socante https://www.instagram.com/p/CJxB32dAhr1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again @Sharky schimbă bre poza de la profil.... Edited January 8 by maresaldeflota Link to post
icar Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) @mac01, eu as lua persoana aluia, as lega-o de miini si as urca-o in mobil si i-as da drumul la vale, ca sa se deplaseze. La final, daca mobilul se rastoarna, as lua CNP-ul si l-as duce la spital. Pe jjjjmecher l-as lasa in padurea din tara care nu exista si e ilegala. Edited January 8 by icar Link to post
fluffy37 Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 53 minute, maresaldeflota a spus: Va atentionam ca urmeaza imagine socante Un vomitiv excelent!! Link to post
maresaldeflota Posted January 8 Author Share Posted January 8 Vorba aia : "ce a fumat ăsta!?" , treaba e că ăsta chiar fumează Link to post
Sharky Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 3 ore, maresaldeflota a spus: @Sharky schimbă bre poza de la profil.... las ca merge poza. Link to post
area51 Posted January 12 Share Posted January 12 La 01.11.2020 la 16:33, Stefan a spus: Astăzi învățăm cum se măsoară o diodă, cu autorange-ul deja suntem profesori. La 10:10 apare o mica confuzie, sensul de circulatie al electronilor este invers fata de sensul curentului care este stabilit printr-o conventie. Mare lucru nu e, cred ca Bobita a uitat de fizica de clasa a-X-a care lamureste aceasta treaba. Una este sa impingem si alta este sa tragem. Totusi mare lucru nu ar fi, difera doar sensul. Link to post
Stefan Posted January 12 Share Posted January 12 @area51 doar respectiva confuzie ți-a atras atenția? Eu postasem cu alt scop dar probabil am un simț al umorului mai ciudat. Link to post
area51 Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Acum 1 minut, area51 a spus: @Stefan Am urmarit mai multe inregistrari al lu' Bobita. Sunt destule stangacii, sa le zicem, dar nu am vrut sa ma bag in seama. ELFORUM este o adunare de oameni foarte bine pregatiti teoretic si practic iar eu sunt la nivelul "DOREI" dupa cum ii categoriseste Bobita. Totusi sunt curios sa aflu care ar fi aspectul umoristic care mi-a scapat. Edited January 13 by area51 adaugare Link to post
sorinpavel Posted Sunday at 09:27 PM Share Posted Sunday at 09:27 PM Recomandat de farmacisti Link to post
BRANCA Posted Monday at 09:39 AM Share Posted Monday at 09:39 AM "Urmaşii" Wermahtului hitlerist...Nu degeaba e Chile plin de nemţi! Link to post
Усилитель Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Cineva s-a plictisit in pandemie...... ( cum naiba le-a facut.....??? ...).....ceva gen Home Holywood.....??? Link to post