codrin Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 salut! am luat aceasta telecomanda de la bb.rom ptr.TVC LOEWE CONCEPT 550VT insa surpriza nu da rezultate. in prima faza am crezut ca am gresit nr. 1797y ,insa am verificat la SARELECTRONIC si e OK. oricum tot de acolo il luasem. codul ptr SUPERTEL e 101. l-am bagat pe supertelul meu si tvul a reactionat la comenzile date. ca sa ma asigur, am programat si GBS-ul cu un program ptr LOEWE CONCEPT 550VT si rezultatele au fost excelente , adica am putut accesa meiul etc. nu stiu in final ce sa cred , sunt eu de vina (nestiind sa o utilizez) sau nu e telecomanda ptr acest tvc sau e defecta . am butonat-o , m-am uitat peste toate tastele insa fara rezultat. are multe taste dubioase , cu dubla functie sau chiar cu functii pe care nu le cunosc. singura tasta care ar putea bloca tel este TV/VCR insa apasarea ei nu schimba situatia. mai cunoasteti vreo tasta cu asemenea functie?(v-am atasat poza tel) Link to comment
stefank Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Ati incercat cu un tester de telecomenzi daca emite ceva ? Poate fi defecta . Link to comment
maresmircea57 Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Am avut si eu doua sau trei cazuri asemanatoare. De ex. una avea alt rezonator cer. fata de ce trebuia. Schimbandul tel. a funct.imediat( aveam alta tel. in at.) Alta tel. avea contactele pentru bat. +si - inversate...... Link to comment
codrin Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 bine dar e pilot!!! tocmai de aceea am ales-o de firma. Link to comment
Recommended Posts