codrin Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 SALUT! iti multumesc MIRCEA ptr. afisaj. l-am refacut in partea frontala cit si in dreptul mufelor si functioneaza OK. insa codul dat de client nu se potriveste. dati-mi ,va rog, un dump cu un cod cunoscut ca sa-i rescriu memoria . sau ce pot face altceva ? vreo idee ? am sa revin cu amanunte daca e cazul .pe curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 pe calculatorul asta nu am nimic,dar daca dai un search pe forum sigur gasesti.sau citeste dumpul tau si iti spunem codul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironickSQUAD Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Pune o poza cu eticheta de pe aparat. Sa contina toate codurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Pune o poza cu eticheta de pe aparat. Sa contina toate codurile.nu cred ca ajuta cu ceva,din cite stiu eu se poate numai hard.daca citesti memoria si pui dumpul aici se rezolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironickSQUAD Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 De ce nu il lasi sa faca o incercare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 De ce nu il lasi sa faca o incercare ?de unde ai tras concluzia ca nu-l las? :rolleyes: de parca as puteadaca citeai bine postul meu,am zis ca nu cred nu ca as fi sigur,asa ca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironickSQUAD Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Stiu ca nu prea a reusit nimeni sa gaseasca codul asa, dar vreau sa incerc si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 am auzit ca este un soft cu ajutorul caruia se poate afla codul original al aparatului introducand marca si serial number(sau codul de bare, nu stiu exact) de pe eticheta aflata pe carcasa aparatului. sau un alt program care-mi poate gasi codul introducand dumpul citit. stiti sau aveti asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironickSQUAD Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Trimite-mi macar pe pm poza etichetei, daca nu doresti pe public. Nu ai nimic de pierdut. Exista ambele ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 bine . dar va mai dura un pic ,caci aparatul e la atelier . ma duc sa-l iau . dar nu mi-ati raspuns in legatura cu programele respective. nu trebuie sa dati amanunte .puteti raspunde prin da sau nu . nu va fura nimeni nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 scuze caci din graba n-am obs. ca ai raspuns(referitor la soft) scuze inca odata. am sa revin cu poza etichetei. salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironickSQUAD Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Nu te grabi, eu pana la 18.00 o sa mai fiu online. Duminica seara o sa intru din nou si incercam sa rezolvam prim metoda codurilor de pe eticheta.O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 atasez pozele etichetei Link to comment Share on other sites More sharing options...
siti Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 atasez pozele eticheteibaga-i dump...bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 bun ii bag dumpul asta dar nu o sa -mi mai ceara cod, sau are un cod de genul "0000" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.