Guest Draqdevil Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Vreau sa-mi fa si eu un sistem audio 5.1 pentru camera si as avea nevoie de cateva sfaturi si de niste scheme daca stiti niste linku-ri va rog postatile Link to comment
TITI Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Presupun ca vrei sa faci numai partea de amplificare si boxe.... :?: Link to comment
Muzyk_ant Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 sistem 5.1......sa vedem....inseamna ca tu ai deja ori o placa de sunet 5.1 sau un dvd-player fara amplificare proprie , in ambele cazuri te sfaturiesc in felul urmator satelitii 5-7W centru 10-15W.....astea pot sa fie facute cu integrate, scheme gasesti pe forum cate vrei , ....iar pt partea de sub-woofer....ceva de 50W pe componente discrete....deci in nici un caz cu integrate stk tda si alte minunii din astea ...ca dai banii degeaba ( sa nu ma intelegeti gresit , ....stk-urile suna foarte bine ...dar alea care sunt peste 1, 5 milioane bucata mono). Deci pt camera eu cred ca puterile astea sunt mai mult decat suficiente. Link to comment
TITI Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Corect al meu sistem 5.1 are 15W pe canal cu tda2030 in schim etajul pentru woofer e cu mosfet - irf 2buc si suna de pleaca astia din casa :lol: Link to comment
Recommended Posts