Guest Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 As avea nevoie de un dump pentru tv Pionier N7170TZ sasiu PT90Aprocesor ST92195C7B1/PFT memorie 24LC08B.Manifestare:Rastru micsorat vertical cat si orizontal,functii dezordonate la accesareameniului,intra in service mode, insa nu pot regla nimic ,nu arata nici o reactie la( + -) atat vertical cat si orizontal,a pierdut toate programele memorate.Am rescris o data memoria cu un dump din "BAZA WSADOW"insa defectul persista am schimbat quartul tot nimic.Va-s ruga daca aveti un dump verificat pentru tipul asta de sasiu.Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ia-m rescris memoria cam de vreo 20 de ori cu diferite dumpuri pentru pt 90a ca numai originalul nu-l gasesc P553.Pot intra in service mode dar nu pot regla nimic nici orizontal nici vertical.Valorile se schimba insa nici o reactie pe tv .O fi din procesor sau nu am dumpul corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 incearcati din astea pe care vi le dau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Multumesc mult Nelu, le voi scrie azi pe astea sa vad ce se intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAD Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Ce diagonala are televizorul? Cumva 25-29"?Baleiajul vertical si EVul sunt facute cumva cu STV9306(A)?In acest caz nu dumpul e problema ci STV9306(A) este defect. Pentru a impiedica distrugerea celui nou se monteaza 3 zenere. Detalii sunt intro nota service pentru 11AK37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Va multumesc pentru ajutor STV 9306a a fost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.