Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator din bucati(ajutor!)

Guest ovi_vl

Recommended Posts

Salut! problema este cam complicata...am dat peste tot felu de piese si module si as vrea sa iasa o statie. Intrebarea e daca se poate face un 2.1 sau orice alt "hibrid" cu urmatoarele piese: 8..carcasa metalica + 1bucata traf cu 3 iesiri :rolleyes: 7.traf. cu 3 iesiri (statie mai veche)6.modul ad023W 2xtda72945.modul 6 integrate (posibil vu-meter?)4.modul 2xtda20303.modul necunoscut +placuta led uri ?? 2.modul punte redresare +4cond 4700uf 50/40V1.modul electro muresh 0.potentiometre,coolere,butoane si butonase multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca postu meu kilometric,si astept propuneri cu ce arunc si ce pastrez :P

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

tda 1524 e un preamplificator(si bun,daca amplificatorul final nu e foarte sensibil-ca sa nu mai fie fasaitul ala nasol)cu kitul de tda 2030 iti poti 'alimenta' satelitiicu kitul cu tda7294 'alimentezi' 2 (sub)woofere,sau le poti pune in punte,pt unul singurcondesatorii ii folosesti la filtrare,iar despre traf,trebuie sa-i masori tensiunea si diametrul sarmei

din pacate n am experienta necesara sa conectez kiturile alea...si nici vre o schema sau ceva de genu...singuru pe care l am pus in functiune e kitul ad023w amplificator mono pt. subwoofer.