floob Posted January 14 Share Posted January 14 Vroiam eu să rețin ce aveți de la Tektronix. Care e prețul cerut? Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 Prima pozitie s-a vandut, Oricare din cele ce urmeaza este 100 lei cu sau fara taxe postale, negociabil. Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 Mai sunt doua module detasabile si posibil o parte din lampi ce le-am salvat: Link to comment
Усилитель Posted January 15 Share Posted January 15 cat ar fi acest modul...eventual cu lampile ramase ? Link to comment
Tanase Ion Posted January 15 Share Posted January 15 Buna ziua din lamplile ramase as fi interesat daca le mai aveti 6080? Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 Acum 14 minute, Tanase Ion a spus: Buna ziua din lamplile ramase as fi interesat daca le mai aveti 6080? Inca nu am dat nici o lampa si teoretic am doua 6080. Link to comment
Tanase Ion Posted January 15 Share Posted January 15 Acum 9 minute, Toni Marginean a spus: Inca nu am dat nici o lampa si teoretic am doua 6080. Sunt interesat de ele un pret in mp se poate? Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 Acum 5 minute, Tanase Ion a spus: Sunt interesat de ele un pret in mp se poate? Habar nu am dar pe MNP oferiti dvs un pret. Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 Acum 54 minute, Усилитель a spus: cat ar fi acest modul...eventual cu lampile ramase ? Prea mult timp imi ia sa caut lampile de pe acest modul! Link to comment
Усилитель Posted January 15 Share Posted January 15 Acum 1 oră, Toni Marginean a spus: Prea mult timp imi ia sa caut lampile de pe acest modul! modulul fara lampi cat costa ?...si eventual mai aveti lampi 6080 , ecc88 ,E80CC etc ? Link to comment
Toni Marginean Posted January 15 Author Share Posted January 15 1 oră în urmă, Усилитель a spus: modulul fara lampi cat costa ?...si eventual mai aveti lampi 6080 , ecc88 ,E80CC etc ? Sunați-mă la 0722506910 sau pe WhatsApp Link to comment
Toni Marginean Posted January 16 Author Share Posted January 16 ....si tubul catodic de la osciloscop Tektronix type 545A. Link to comment
Toni Marginean Posted January 25 Author Share Posted January 25 Tuburile din osciloscop, radiatoare tunel, triace de 26, 40, 80 de amperi, trafuri toroidale, etc. Link to comment
Toni Marginean Posted January 26 Author Share Posted January 26 Este cineva interesat de acest aparat: Rising CT-1515 Link to comment
Recommended Posts