Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa activa SAL 225BT BAZAIE

Claudiu Ciornei

Recommended Posts

Salut. Am si eu o problema cu o boxa activa SAL  PAX 225BT cu alimentare 220v care bazaie. A inceput sa cârâie/bâzâie pe conexiune BT chiar si pe radio cu volumul la 0 . Bâzâie cateva secunde .. se opreste .. apoi incepe iar .. nu e la un anumit interval de timp sau acelas bâzâit .. normal daca o dau tare nu se mai aude bazaitul pt ca e la un volum mic sa zic maxim 10% din puterea ei . Eveti vreo solutie ?
MULTUMESC !

Edited by Claudiu Ciornei
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Claudiu Ciornei

5

• validae

3

• sesebe

1

• alf

1

Top Posters In This Topic

Ai desfăcut-o să vezi ce bîzîie ? Poate fi transformatorul de reţea care are ceva tole slăbite....pune o poză cu interiorul, că nu le ştim pe dinafară.

Acum 16 ore, Claudiu Ciornei a spus:

..........

Eveti vreo solutie ?
MULTUMESC !

Da, o duci la un mester.

Edited by Shambala
Acum 5 ore, Claudiu Ciornei a spus:

Nu am desfacut-o ..

Completeaza-ti profilul cu localitatea de unde esti. Poate vede vreun mester de pe forum si te cheama sa vada ce e pe acolo.

Da, e curentul cu cocoloaşe.....de fapt cauza e externă, în priza cu zgomotul ai probabil un aparat ce are sursă în comutaţie şi generează zgomot.De exemplu un televizor, PC, laptop, etc...