Claudiu Ciornei Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Salut. Am si eu o problema cu o boxa activa SAL PAX 225BT cu alimentare 220v care bazaie. A inceput sa cârâie/bâzâie pe conexiune BT chiar si pe radio cu volumul la 0 . Bâzâie cateva secunde .. se opreste .. apoi incepe iar .. nu e la un anumit interval de timp sau acelas bâzâit .. normal daca o dau tare nu se mai aude bazaitul pt ca e la un volum mic sa zic maxim 10% din puterea ei . Eveti vreo solutie ? MULTUMESC ! Edited February 27, 2020 by Claudiu Ciornei Link to comment
validae Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Ai desfăcut-o să vezi ce bîzîie ? Poate fi transformatorul de reţea care are ceva tole slăbite....pune o poză cu interiorul, că nu le ştim pe dinafară. Link to comment
Claudiu Ciornei Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Nu am desfacut-o .. dar bazaiala se aude din difuzoare Link to comment
validae Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Dacă ştie cineva vreo soluţie care să nu implice în vreun fel demontarea boxei, succes.....dar eu tare mă îndoiesc. Link to comment
sesebe Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) Acum 16 ore, Claudiu Ciornei a spus: .......... Eveti vreo solutie ? MULTUMESC ! Da, o duci la un mester. Edited February 28, 2020 by Shambala Link to comment
alf Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Acum 5 ore, Claudiu Ciornei a spus: Nu am desfacut-o .. Completeaza-ti profilul cu localitatea de unde esti. Poate vede vreun mester de pe forum si te cheama sa vada ce e pe acolo. Link to comment
Claudiu Ciornei Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Cred ca am descoperit cauza . Am pus-o in alta priza in alta camera si nu mai bazaie . Sa fie ceva de la curentul electric ? Link to comment
validae Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Da, e curentul cu cocoloaşe.....de fapt cauza e externă, în priza cu zgomotul ai probabil un aparat ce are sursă în comutaţie şi generează zgomot.De exemplu un televizor, PC, laptop, etc... Link to comment
Claudiu Ciornei Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 E un tv in acelasi prelungitor .. Link to comment
Claudiu Ciornei Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Da .. e din cauza acelei prize .. multumesc pt implicare. Link to comment
Recommended Posts