Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dioda 10 SI 2 data sheet!

78ATI

Recommended Posts

Buna!ma intereseaza la ce curent maxim poate functiona dioda 10 SI 2 (am cateva bucati si as vrea sa fac o punte).Nu am gasit pe internet nici o informatie despre aceasta dioda!Va multumesc!

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 78ATI

4

• zal

1

• Dr.L

1

• edy_wheazel

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Sunt cumva in capsula metalica care se monteaza pe radiator? Daca nu ma insel sunt facute la IPRS si netu' ii cam zgarcit cu datasheet-uri pt. el dar daca se monteaza pe radiator sunt la 10A.

Intradevar sunt prevazut cu terminatie M5 pentru a putea fi montate pe radiator!10A, nu e rau, am sa vad daca reusesc sa le folosesc in aplicatia mea. Din pacate exista un momente cand curentul trece de 10A, mai precis ajunge la max 12A pentru cateva secunde (1-2). Credeti ca vor rezista? Sau mai bine pun cate 2 in paralel?

Intradevar sunt prevazut cu terminatie M5 pentru a putea fi montate pe radiator!10A, nu e rau, am sa vad daca reusesc sa le folosesc in aplicatia mea. Din pacate exista un momente cand curentul trece de 10A, mai precis ajunge la max 12A pentru cateva secunde (1-2). Credeti ca vor rezista? Sau mai bine pun cate 2 in paralel?

10A este curentul maxim,mai bine pune 2 paralel,daca ai suficiente(disipa si caldura mai bine)

Depaseste usor 10A daca are radiator, asa ca le poti folosi linistit pina la 200Vcc. Ulterior au aparut 10N... si 10F... adica normale si rapide. Atentie la terminatia ''R'', indica terminale inversate la capsula.