sciurca Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Buna seara. Ma puteti ajuta, va rog, cu un cod pentru transformatorul din poza? Am cautat dupa ce scrie pe el, dar nu am gasit informatii. Sursa provine dintr-un tv lg m2762dp. Si eventual unde as putea gasi. Multumesc. Link to comment
iuliantv Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 (edited) eu personal nu am cumparat asemenea trafuri,avand destule tv-uri pentru piese,eu unul montam trafuri din iinvertoare de 32 ,26 inch,gandind logic pozitia infasurarilor,in unele cazuri infasurarea primara ,trebuie pusa in paralel sau in serie respectand sensul de bobinaj,exemplu trafuri genul celor din poza de mai jos,deci daca aveti asa ceva puteti incerca Edited February 21, 2020 by iuliantv Link to comment
Gabriel_S Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Dacă nu găsiți prin recuperări, puteți folosi invertorul asta, l-am testat personal pe 26" http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/invertor-lcd-lampi-a8l-p-8808 Link to comment
Recommended Posts