Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Recommended Posts

Ca nu sunt bombardieri in trafic?

Acum 33 minute, validae a spus:

Eu nu aș fi atât de sigur...

Idioții care nu-s în stare sa-și tina banda. Păcat de ceilalți participanți la trafic. Nici nu-mi dau seama ce marca are mașina. 

Edited by sesebe

Da` masina aia in care a intrat "eroul" ati vazut-o in filmare???

Eu NU, sa dea gaia, de unde a aparut?

Acum 1 minut, Ion_Bumbu a spus:

Da` masina aia in care a intrat "eroul" ati vazut-o in filmare???

Eu NU, sa dea gaia, de unde a aparut?

Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... 🤣

Fara suparare blituitul ala inseamna atentie si in functie de ce semne face soferul intri sau stai deci acolo merge vorba : di vina sintiem amindoi! 

😄

Daca vrei sa-l atentionezi aprinzi faza lunga fara sa blituiesti.

Asa se poarta pe aici.

Acum 41 minute, informer a spus:

Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... 🤣

Am incercat sa dau incet si tot n-am vazut nimic

Edited by Ion_Bumbu
Acum 44 minute, informer a spus:

Am crezut că numai eu nu am observat de unde a apărut ăla de s-a pocnit în drum. 

Acum 19 minute, Ion_Bumbu a spus:

Fara suparare blituitul ala inseamna atentie

Eu prima data am crezut ca o fi mers prin gropi si a iesit blitz, dar apoi am vazut ca se aprind si luminile de pe cabina (deci faza lunga). De bun simt faci de doua ori semn cu faza lunga unui in semn ca il lasi. Blitz de 3 ori in semn de atentie ... n-am vazut. 

P.S. Prima data eu vad doua blitzuri "clasice", adica ii da voie sa intre, apoi apare o pauza si apoi mai face un blitz, probabil: hai baa!! si asta inca nu se misca dupa care ii intra in fata. 

Edited by merck

in Ro ,dupa noile legi ,orice semnalizare cu farurile sunt contraventie si se sanctioneaza...."" Codul Rutier reglementează folosirea semnalelor luminoase sau sonore în trafic. Iar șoferii care nu se conformează riscă să fie sancționați de poliția rutieră. Legea prevede amenzi cuprinse între 330 și 495 de lei, la care se adaugă și 2 puncte de penalizare.""

Semnalizarea cu farurile se foloseste de cind s-a inventat autorurismul cu faruri electrice...

Clipul penultim:Nici eu nu am vazut de unde vine ala, am repetat clipul de 5 ori.

Cel cu blitzul-i-a facut semn sa iasa, ala ori nu s-a prins, ori a percutat mai greu si i-a iesit in fata.

Suceava style, la fel se intampla si la cedeaza sau stop: asteapta, vede ca vii, cand te apropii iti iese in fata si merge ca mortul.

Edited by rinaldoparaipan