Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

inserierea boxelor cu filtru

Guest andrei_art

Recommended Posts

Guest andrei_art

din cate am inteles eu, nu se pot inseria boxe ce au filtru pasiv pe ele... asa ca va rog sa-mi explicati si mie de ce...ca nu prea inteleg care-i matematica... doar mediile...inaltele nu intra in discutie fiind filtrate prin condensatori si astfel nu au rezistenta...ramanand dif. de bass care sunt montate direct ca ele dau impedanta...si cateodata mai au si cate o bobina in serie...de regula <1 ohm (asa am vazut in multe cazuri)

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zal

2

Top Posters In This Topic

Guest andrei_art

am vazut pe aici pe undeva :smt005 ...nu mai conteaza... si eu ma gandeam ca se poate dar dupa ce am vazut postul ala nu mai stiam ce sa cred; multumec pentru raspuns :smt006

Daca sint diferente constructive mari intre boxe e posibil sa se modifice cumva raspunsul in frecventa al difurilor, dar din ce am facut eu , nu am sesizat diferente auzibile. :supz:

Guest andrei_art

pai tocmai..nici eu nu am sesizat...dar ma temeam sa nu se intample ceva cu filtrele si sa ma lase boxele :smt003 (bine ca la inserierea boxeloc cu filtre diferite am observat o "atenuare a puterii" la boxa "a doua"...adica se auzea mai incet)