lauriacob67 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Buna ziua, Am un televizor Philips model 43PUH4900/88 caruia i-am schimbat baretele de LED-uri dar dupa asamblare mi-a aparut o dunga verticala cam de 1 cm in partea stanga ( este "opera mea"). L-am desfacut si din pacate, am observat ca panglica flex din zona dungii este putin rupta. Am inteles ca sunt service-uri care au "masina de bondare" cu ajutorul careia se poate schimba panglica. Vreau sa va cer sfatul in rezolvarea acestei probleme, eu sunt din Bucuresti. Multumesc anticipat. Link to comment
attilaa0 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Masina de bondare?poate in china,eu la noi nu am auzit... Link to comment
dan-a2 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Aici pe forum este un coleg din Bucuresti ... Link to comment
Florinel TV Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Acum 6 minute, dan-a2 a spus: Aici pe forum este un coleg din Bucuresti ... Este cineva si din iasi, dar colegi il stiu, eu nul cunosc, doar am auzit de el Link to comment
lauriacob67 Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 Buna ziua, Am gasit un service care are masina respectiva si mi-a schimbat panglica. Multumesc pentru sugestii. Link to comment
valentinleonte Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Si care este acel service. Cat a costat toata procedura?? Link to comment
iuliantv Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 pentru cine e interesat vinde cineva din bacau o masina de acest gen,pe ole,sa pe jumate..,2500 lei parca era pretul Link to comment
Costica Tv Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 20 hours ago, iuliantv said: pentru cine e interesat vinde cineva din bacau o masina de acest gen,pe ole,sa pe jumate..,2500 lei parca era pretul O fi vre-o panarama construita de el la bani astia...eu n-am gasit-o pe olx, as fi fost curios cum arata....., masina de bonding profesionala am gasit pe olx la 8000 de euro https://www.olx.ro/oferta/vand-schimb-aparat-bonding-reparat-linii-ecrane-lcd-televizoare-IDbrSNk.html Link to comment
radu72 Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 https://www.olx.ro/oferta/bonding-machine-masina-de-lipit-panglici-drivere-pe-display-tv-IDdbcij.html Link to comment
Costica Tv Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Se vede ca e construita de el, cred ca cel mai sigur e facuta sa lucrezi cu ea manual la presarea capului pe sticla.... Link to comment
iuliantv Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Acum 46 minute, Costica Tv a spus: Se vede ca e construita de el, cred ca cel mai sigur e facuta sa lucrezi cu ea manual la presarea capului pe sticla.... tot ala e cu anuntul de 1euro,avea 2 anunturi cu acelasi aparat Link to comment
Costica Tv Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 (edited) Daca as primi pe gratis o masinarie de-asta si nu m-as incurca sa schimb cof-uri, e munca si migala de chinez batran, numa scosul sticlei din rama..... Ar fi trebuit sa ne spuna si noua colegul lauriacob67 cat a platit pentru reparatie...asa fac astia cu 3 postari, de-aia e bine sa nu-i ajuti cu nimic Edited February 22, 2020 by Costica Tv Link to comment
Alextv Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 La 22.2.2020 la 21:58, Costica Tv a spus: Daca as primi pe gratis o masinarie de-asta si nu m-as incurca sa schimb cof-uri, e munca si migala de chinez batran, numa scosul sticlei din rama..... Ar fi trebuit sa ne spuna si noua colegul lauriacob67 cat a platit pentru reparatie...asa fac astia cu 3 postari, de-aia e bine sa nu-i ajuti cu nimic Eu nu cred ca a gasit. A scris si el asa,. Tv.ul l.a stricat singur,neavannd experienta la manevrarea display.ului. L.a facut piese de schimb.... Link to comment
lauriacob67 Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 Buna seara, I-am dat telefonul domnului valentinleonte de la service-ul unde am schimbat panglica cu pricina. Pe mine m-a costat 200lei ( Domnule Costica_TV ). Domnule Alextv, va dau o veste buna, in acest moment ma uit la un meci de fotbal ( sunt fan Liverpoool ) la televizorul respectiv, mai are pana sa ajunga la reciclare. Deci, daca aveti defecte pe zona respectiva, se pot rezolva. Toate cele bune. Link to comment
Gabriel_S Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Acum 2 ore, lauriacob67 a spus: Buna seara, I-am dat telefonul domnului valentinleonte de la service-ul unde am schimbat panglica cu pricina. Pe mine m-a costat 200lei ( Domnule Costica_TV ). Domnule Alextv, va dau o veste buna, in acest moment ma uit la un meci de fotbal ( sunt fan Liverpoool ) la televizorul respectiv, mai are pana sa ajunga la reciclare. Deci, daca aveti defecte pe zona respectiva, se pot rezolva. Toate cele bune. Nu la Sergiu ați rezolvat problema? Nu înțeleg de ce au dispărut postările în care se făcea trimitere către el Link to comment
Recommended Posts