Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dunga verticala Philips 43PUH4900/88

lauriacob67

Recommended Posts

Buna ziua,

Am un televizor Philips model 43PUH4900/88 caruia i-am schimbat baretele de LED-uri dar dupa asamblare mi-a aparut o dunga verticala cam de 1 cm in partea stanga

( este "opera mea").
L-am desfacut si din pacate, am observat ca panglica flex din zona dungii este putin rupta.

Am inteles ca sunt service-uri care au "masina de bondare" cu ajutorul careia se poate schimba panglica.

Vreau sa va cer sfatul in rezolvarea acestei probleme, eu sunt din  Bucuresti.

Multumesc anticipat.

1.jpg

2.jpg

Acum 6 minute, dan-a2 a spus:

Aici pe forum este un coleg din Bucuresti ...

Este cineva si din iasi, dar colegi il stiu, eu nul cunosc, doar am auzit de el

20 hours ago, iuliantv said:

pentru cine e interesat vinde cineva din bacau o masina de acest gen,pe ole,sa pe jumate..,2500 lei parca era pretul

O fi vre-o panarama construita de el la bani astia...eu n-am gasit-o pe olx, as fi fost curios cum arata....., masina de bonding profesionala am gasit pe olx la 8000 de euro

https://www.olx.ro/oferta/vand-schimb-aparat-bonding-reparat-linii-ecrane-lcd-televizoare-IDbrSNk.html

Acum 46 minute, Costica Tv a spus:

Se vede ca e construita de el, cred ca cel mai sigur e facuta sa lucrezi cu ea manual la presarea capului pe sticla....

tot ala e cu anuntul de 1euro,avea 2 anunturi cu acelasi aparat

Daca as primi pe gratis o masinarie de-asta si nu m-as incurca sa schimb cof-uri, e munca si migala de chinez batran, numa scosul sticlei din rama.....

Ar fi trebuit sa ne spuna si noua colegul lauriacob67 cat a platit pentru reparatie...asa fac astia cu 3 postari, de-aia e bine sa nu-i ajuti cu nimic :96

Edited by Costica Tv
La 22.2.2020 la 21:58, Costica Tv a spus:

Daca as primi pe gratis o masinarie de-asta si nu m-as incurca sa schimb cof-uri, e munca si migala de chinez batran, numa scosul sticlei din rama.....

Ar fi trebuit sa ne spuna si noua colegul lauriacob67 cat a platit pentru reparatie...asa fac astia cu 3 postari, de-aia e bine sa nu-i ajuti cu nimic :96

Eu nu cred ca a gasit. A scris si el asa,. Tv.ul l.a stricat singur,neavannd experienta la manevrarea display.ului.  L.a facut piese de schimb....

• 2 weeks later...

Buna seara,

I-am dat telefonul domnului valentinleonte de la service-ul unde am schimbat panglica cu pricina. Pe mine m-a costat 200lei ( Domnule Costica_TV ). Domnule Alextv, va dau o veste buna,  in acest moment ma uit la un meci de fotbal ( sunt fan Liverpoool ) la televizorul respectiv, mai are pana sa ajunga la reciclare.

Deci, daca aveti defecte pe zona respectiva, se pot rezolva.

Toate cele bune.

Acum 2 ore, lauriacob67 a spus:

Buna seara,

I-am dat telefonul domnului valentinleonte de la service-ul unde am schimbat panglica cu pricina. Pe mine m-a costat 200lei ( Domnule Costica_TV ). Domnule Alextv, va dau o veste buna,  in acest moment ma uit la un meci de fotbal ( sunt fan Liverpoool ) la televizorul respectiv, mai are pana sa ajunga la reciclare.

Deci, daca aveti defecte pe zona respectiva, se pot rezolva.

Toate cele bune.

Nu la Sergiu ați rezolvat problema? Nu înțeleg de ce au dispărut postările în care se făcea trimitere către el