Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spi dump IC1401=25Q80LG 47LD450


Recommended Posts

Detin tv-ul asta dar m-a mancat undeva rau sa barcai prin meniul service.... Rezultatul este ca nu mai merge hdmi cum trebuie.

Am pus problema aici si aici dar deocamdata nimeni nu e dispus sa ma ajute.

Colegul @Costica Tva fost primul care m-a indrumat sa cer ajutor aici, drept pentru care ii multumesc.

Din cate stiu, spi-ul inseamna sa programez cu un programator, care.... nu este. Eu nu am desfacut vreodata tv-ul si imi este teama sa o fac acum, as prefera doar poze cu "Tool Option 2" si "Tool option 5", cele care contin setarile pentru hdmi. Am o telecomanda ad-hoc cu care pot accesa foarte usor meniul service.

Sper sa fiti ingaduitori si sa ma intelegeti.

Multumesc .

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se pare ca lucrurile sunt mai simple decat par la prima vedere. NU e novoie de rescriere SPI pentru problema de genul celei puse de mine.

Pur si simplu trebuie data valoarea/codul specific pentru fiecare grup de setari, urmand ca setarile sa se regleze automat conform acestui cod, fara posibilitate de eroare. Pana acum consideram ca doar ajustarea valorilor individuale produc modificari asupra grupului de setari si doar incercam combinatii fara succes.
Desi aveam de multi ani manualul de service in limba engleza pentru modelul meu,  lg_47ld450-za_47ld450n-za_47ld458-za_chassis_ld01b, nu am reusit sa inteleg cum se realizeaza setarile default sau initiale pentru "Setarile de service".
Asadar am trecut codul direct din telecomanda iar setarile s-au reglat automat pe default, asa cum recomanda producatorul in manualul de service.

Acum topicul poate fi inchis, toate problemele sunt rezolvate 100%. Evident, daca cineva are probleme cu un tv din seria LD450 il pot ajuta cu placere.

Multumesc pentru atentia acordata.

2020-02-08_210624.jpg

Edited by subasu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines