Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema imagine tv philips

leddel

Recommended Posts

On 2/3/2020 at 11:44 PM, leddel said:

Buna seara,cunoasteti acest fenomen din poza?tv-ul este philips 42pfl3312,se mai merita reparat?imaginea este ba intunecata ba alba de nu se intelege

IMG_20200203_234653.jpg

Daca nu ai o surubelnita Torx T10 sa scoti capacul, ce vrei sa repari?, doar sa lustruiesti ecranul pana apare imaginea corecta......

Edited by Costica Tv
Acum 11 ore, Costica Tv a spus:

Daca nu ai o surubelnita Torx T10 sa scoti capacul, ce vrei sa repari?, doar sa lustruiesti ecranul pana apare imaginea corecta......

L-am desfacut,am masurat tensiunile din sursa si sunt ok,mai departe totul pare intact

Acum 21 ore, leddel a spus:

Credeti dvs ca ala ar fi sigur?sa nu-l comand degeaba ca nu e al meu tv-ul.mersi

atunci cu el la unul cunoscator,unul de meserie,sau noi ne batem capul invatand meserie si dv vreti sa va garantez eu defectul,si banul in buzunarul dv

Nu stiam ca se percep comisioane pe acest forum,oricum degeaba as incerca sa v-a spun ca'n acest orasel cine repara s-a lasat si cine repara face doar pe modelele noi de tv-uri.

Oricum tv-ul era al unui prieten daca am incercat sa-l ajut nu inseamna ca trebuie sa ma plateasca,o sa si-l ia inapoi cum l-a adus.

Bafta

17 minutes ago, leddel said:

Nu stiam ca se percep comisioane pe acest forum,oricum degeaba as incerca sa v-a spun ca'n acest orasel cine repara s-a lasat si cine repara face doar pe modelele noi de tv-uri.

Oricum tv-ul era al unui prieten daca am incercat sa-l ajut nu inseamna ca trebuie sa ma plateasca,o sa si-l ia inapoi cum l-a adus.

Bafta

OK, uite iti mai dau eu o sansa sa repari tv-ul, intrebare: ai mai inlocuit vreodata un integrat in genul celui de jos?

image.thumb.jpeg.be7ca2f40c354fe7c3ea970c287f9c1d.jpeg

Edited by Costica Tv

Lidl trage la poarta si tot el apara

Trage concluzii singur bazate pe nimic

Afirma ca Brasov e orasel si s-au lasat toti acolo , fara sa calce desigur pragul la niciun atelier service , doar asa , tastand de acasa

Apoi desface tv , se uite singur , trage singur concluzii si fara sa ne spuna detalii despre componentele tv ajunge tot singur la concluzia ca e totul intact

Deci nu inteleg la ce mai are nevoie de forum

El fiind evident singur cu tv-ul si concluziile lui

Cum ar fi ca s-a enervat pe prietenul care i-a adus tv-ul , o sa i-l dea inapoi tot asa cum l-a adus - asta ca sa ne invete minte

De parca i l-a adus cu forta , nu s-a laudat el ca stie sa il repare

Eu astept sa vedem ce raspuns o sa de-a la intrebarea mea, evident ca omul nu se pricepe, ca altfel isi dadea seama imediat ce este defect, mai ales ca a primit si indicii despre AS1X de la colegul iuliantv....nici eu nu am vrut sa intru prea adanc in topicul asta, pentru ca nu a postat nici sursa, nici main, nici display, nici t-con si nici nimic....:rade:

Acum 11 ore, leddel a spus:

Bafta

Unde scrie ca se percep taxe? cred ca te asteptai ca forumul sa-ti repare tv-ul nu? daca ai ceva habar de electronica fa ce ti s-a spus, daca nu du-l la un meserias!

s-l1600.jpg

Toți sunt depanatori acum, de cele mai multe ori cauta pe forumuri defectul și când îți calca pragul fac pe interesanții ca știu ei ce și cum. Ăștia îmi plac cel mai mult ca le cresc prețul cu cel puțin 20%... asa direct proporțional cu figurile

La 07.02.2020 la 21:49, YO9IGS a spus:

Toți sunt depanatori acum, de cele mai multe ori cauta pe forumuri defectul și când îți calca pragul fac pe interesanții ca știu ei ce și cum. Ăștia îmi plac cel mai mult ca le cresc prețul cu cel puțin 20%... asa direct proporțional cu figurile

aici aveti dreptate,si eu unul percep o taxa in plus celor ce vin cu ,,lectia invatata,, cred ei,prima oare le spun sa-l repare ei,daca stiu defectul,si daca omul i-si cere scuze ca si-a dat si el cu parerea il iert si fac ce e de facut,daca insista cu parerea lui il expediez exact cum a venit

Edited by validae
,,aveţi,, se scrie fără cratimă