legionaru Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Problema o constituie finalul audio pe care nu îl pot identifica... Practic nu se vede nimic pe el, chiar cu doua lupe suprapuse... Alimentare la 7,5 volti din 2 pile 18650 înseriate. Atașez câteva poze, poate a mai întâlnit cineva așa ceva... Link to comment
validae Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) Probabil e un cip de genul lui 8002 în clasă D. Vezi din datasheet dacă ar corespunde chiar 8002 la pini...chiar dacă nu corespunde, se poate monta un modul clasă D cu fire foarte uşor.Se găsesc şi alte modele ce se montează uşor acolo..de exemplu : https://www.optimusdigital.ro/ro/131-audio?p=2 https://www.optimusdigital.ro/ro/audio-amplificatoare-audio/614-modul-mini-amplificator-pam8403-in-clasa-d-stereo-3-w.html Edited February 3, 2020 by validae Link to comment
legionaru Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 Nu este 8002 asta se alimentează la maxim 5v, de regulă cam 4v debitând in jur de 3w, asta scoate peste 5w. Daca nu găsesc nimic o să montez un cs8508e pe care îl am! Link to comment
sorintv Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) Poate te ajuta foto. Am avut una la reparat, dar trebuia sa fac comanda in china, si am returnat-o. La mine era si convertor DC-DC si final audio. Boxa Portabila JRH.zip HT8691-HEROIC.pdf Edited February 3, 2020 by sorintv Link to comment
legionaru Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Astăzi am definitivat boxa; am montat un modul mono in clasa D de la m....m , cu alimentare externa la 12vcc și funcționează super. Am incercat adaptarea câtorva circuite audio dar ori nu se auzea bine, ori se încălzeau in timp scurt. Cam așa arată.... Link to comment
Recommended Posts