Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa portabila Shinco

legionaru

Recommended Posts

Problema o constituie finalul audio pe care nu îl pot identifica... Practic nu se vede nimic pe el, chiar cu doua lupe suprapuse...

Alimentare la 7,5 volti din 2 pile 18650 înseriate. Atașez câteva poze, poate a mai întâlnit cineva așa ceva...

IMG_20200203_151047.jpg

IMG_20200203_151025.jpg

IMG_20200202_101141.jpg

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• legionaru

3

• sorintv

1

• validae

1

Top Posters In This Topic

Probabil e un cip de genul lui 8002 în clasă D. Vezi din datasheet dacă ar corespunde chiar 8002 la pini...chiar dacă nu corespunde, se poate monta un modul clasă D cu fire foarte uşor.Se găsesc şi alte modele ce se montează uşor acolo..de exemplu :

https://www.optimusdigital.ro/ro/131-audio?p=2

https://www.optimusdigital.ro/ro/audio-amplificatoare-audio/614-modul-mini-amplificator-pam8403-in-clasa-d-stereo-3-w.html

Edited by validae

Nu este 8002 asta se alimentează la maxim 5v, de regulă cam 4v debitând in jur de 3w, asta scoate peste 5w.

Daca nu găsesc nimic o să montez un cs8508e pe care îl am!

• 3 weeks later...

Astăzi am definitivat boxa; am montat un modul mono in clasa D de la m....m , cu alimentare externa la 12vcc și funcționează super. Am incercat adaptarea câtorva circuite audio dar ori nu se auzea bine, ori se încălzeau in timp scurt. Cam așa arată....

IMG_20200218_184232.jpg