POLAKU2002 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Buna ziua tv cu placa de baza cv9203l-q24...nu are lumina...am verificat ledurile si functioneaza perfect e relativ putin folosit acest tv....pe iesirea led am 11v.... Link to comment
Guest Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 La aceasta placa cedeaza integratul driver de la invertor . Am reparat mai multe placi cu aceasta problema . Verifica la pin 1 daca ai comanda de on . Schimbi integratul si se rezolva . Link to comment
POLAKU2002 Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 (edited) In pinul 1 al integratului am 5v...as vrea sai montez un modulas separat ptr leduri dar nu stiu unde sa lipesc firul dimming light ...integratul e bit 3367 iar eu am 3267...la pini nu este la fel si nu stiu daca si la configuratia interna... Edited February 3, 2020 by POLAKU2002 Link to comment
POLAKU2002 Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 Am alimentat cu 5v contactul on al modulului si lampile sau aprins...exista oare vrepo schema ptr aceasta placa ...poate i gasesc si comanda de dimming... Link to comment
Recommended Posts