Gilbert Sparios Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Imprimanta: Tevo Tarantula Material in discutie: ABS PAT: Incalzit la 100ºC Folosesc actual un geam mat, pe care il "ung" cu ceva mixtura din lipici de hartie tip stick. Uneori merge perfect, alteori, cand trebuie sa curat geamul nu mai nimeresc perfect stratul... In fine, intrebarea mea la cei care au o metoda cu geam borosilicat cumparat, sa-mi spuna daca se merita. Am inteles ca are proprietatea de-a se dilata mai putin decat un geam obisnuit la temperatura, dar as vrea sa stiu daca in ce priveste aderenta are vreun plus. Sau...exact faptul ca nu se dilata si se pastreaza mai bine setarile, sa fie secretul ?... Quote Link to post Share on other sites
nickrvl Posted February 19 Share Posted February 19 Chiar daca a trecut un an..... pe geam eu dau cu aracet diluat in apa, alta metoda nu ma multumit, atat ca trebuie spalat dupa fiecare imprimare..... Cu sticla obisnuita nu am incercat inca insa pe geam cumparat/borosilirahat am reusit sa-l cam bulesc, mi-a fost lene sa-l spal odata si am imprimat pe stratul copt cea ce a facut ca piesa sa nu o mai pot dezlipi astfel am bagat-o in congelator dupa care piesa sa dezlipit foarte usor dar sau rupt efectiv bucati din geam, au ramas cratere....., nu sa spart/croit Quote Link to post Share on other sites