Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV crt GALACTIC

neagu

Recommended Posts

Salut pe toata lumea, acest tv ce are sasiu th-1008 si procesor TDA9351PS/N3/3/1997 nu mai raspunde la telecomanda. inlocuit senzor ir, verificat tensiune de 5v ok, semnalul ajunge in pin la procesor, oare este procesorul sau daca rescriu memoria poate functiona? Din tastele frontale functioneaza normal.Merci.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• neagu

4

• Florinel TV

3

• SASSU

1

• Marius84

1

Top Posters In This Topic

OK sigur senzorul ir este bun? daca da atunci schimba asa, tranzistorul V552 2SA1015 cu 2SA1013 si N552 cu stabilizator 7808 stab. de 8v

Incercati totusi si o alta telecomanda, sau chiar una universala, sa nu fie telecomanda problema.

Edited by Marius84

UItandu -ma mai bine am observat ca ledul bicolor de pe panoul frontal ce este din doua culori , sunt aprinse amandoua, si rosu si verde , estebun ledul a m verificat

Acum 1 oră, neagu a spus:

UItandu -ma mai bine am observat ca ledul bicolor de pe panoul frontal ce este din doua culori , sunt aprinse amandoua, si rosu si verde , estebun ledul a m verificat

Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

OK sigur senzorul ir este bun? daca da atunci schimba asa, tranzistorul V552 2SA1015 cu 2SA1013 si N552 cu stabilizator 7808 stab. de 8v

Fa cum am spus aici si va merge, masoara si tensiunea de 13v in cond C554 si vezi daca este 13v 

Edited by Florinel TV