Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd ACER model. AT3203

ciuca paul

Recommended Posts

Vă salut.La acest tv nu pot accesa meniul.de căutare programe fiind blocat cu parola.Am încercat mai multe variante de 4 cifre dar nu  reușit deblocarea.Știe cineva vre-o metoda de anulare sa pot accesa meniul canale?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ciuca paul

5

• iuliantv

2

• dan-a2

1

• fane buy

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tv. a fost folosit pe av .la combinația de patru de 1 am putut activa meniul principal am resetat codul din nou cu aceiași combinație și cu toate ca la opțiunea lock tv am menționată varianta unlock (ca fiind deblocat) la acționarea meniului principal de căutare acesta nu se poate face ptr. ca sare peste casuta de căutare programe .

Cum spuneam desii in meniul principal la pozitia blocare lock am menționată opțiunea unlock (deblocare) ,căutând tot în același meniu obținea  (ch canale) ,aceasta rubrica nu se confirma ci trece la alta rubrica 

Acum 4 ore, ciuca paul a spus:

Cum spuneam desii in meniul principal la pozitia blocare lock am menționată opțiunea unlock (deblocare) ,căutând tot în același meniu obținea  (ch canale) ,aceasta rubrica nu se confirma ci trece la alta rubrica 

pai si colegul spunea

,,Daca este in mod AV sare peste search !!,,

nu ati raspuns

deci tv-ul e dat pe functia tv cand incercati cautarea ch ?

daca e in modul av e si normal sa sara de ch search

Edited by iuliantv

Stiam asta dar cred ca tv-ul are totusi o problema.In momentul cand il comut pe tv ne avand programe memorate trece automat pe AV, La comutare  din tasta (Intrare) de pe panou  ,acesta se comuta imediat in AV deci nu-mi sta comutat in tv si de-aici trag concluzia ca tv-ul are o problema si cred ca asta este problema de nu ma lasa sa aleg meniu cautare. Telecom. are patru butoane TV, AV SCART, si PC la actionare tastei TV se afiseaza ptr. o secunda un nr. de program si dupa aceia trece automat pe scart.Aici nu inteleg de ce nu sta permanent pe TV. si sare in alta pozitie

a-ti incercat cu 1-2........9-0,deci sa tastati din taste una 2 cifre si poate asa sta in tv sa puteti scana canale

ar trebui desfacut si vazut daca nu are ceva conzi umflati,vazut ce memorii,are cittite si rescrise pe alte memorii noi

un menu service,un reset,sau un hotel mode etc

Edited by iuliantv