codrut Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 model:tx-25lk1f/sprocesor tda9365ps/n1/45034memorie24c16as dori si eu un bin pt acest tv.va multumesc Link to comment
codrut Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 nu functioneaza cu acest dump. Link to comment
paun nelu Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 daca nu mere nici cu asta defectul ii din alta partebafta! Link to comment
Tavi Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 dar nu ai spus ce defect ai .... Link to comment
codrut Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 tv-ul este adus din afara si trebuie tras in banda .nu am norma de sunet SC2 si SC3,are doar SC1 si F,dar am rezolvat problema prin atasarea unui convertor de sunet. Link to comment
Sorin Schiriac Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 era mai simplu o intrare in service si nu un dump,prin schimbarea continutului de memorie de multe ori e nevoie sa intrii in service pentru pentru diferite reglaje de dimensiune ,rgb ,etc Link to comment
codrut Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 revin cu aceasta problema,deoarece clientul a venit inapoi cu tv-ul deoarece sunetul a inceput sa distorsioneze foarte tare.as dori sa incerc din meniul service dsr nu stiu ce biti sa modific pt norma noastrsadc stie cineva il rog sa ma ajutemultumesc. Link to comment
Recommended Posts