Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
one

Eliminare pagini goale ecran Allview AX4 nano

Recommended Posts

Salutare,

am obtinut tableta din titlu si m-am gandit ca, desi pare relativ slabuta, pentru jocurile copiilor sau pentru a privi un filmulet pe youtube e suficienta.

Am inceput un proces de curatire si simplificare a acesteia, numai ca, incercand sa sterg din cele 3 pagini ale ecranului, acum am obtinut 5. Probabil in momentul in care incerci sa pui un shortcut pe ecran, daca te duci prea in dreapta sau stanga, mai creaza o pagina.

Intrebarea mea este: cum sterg din aceste pagini, astfel incat sa pastrez doar una?

Facand "zoom out" pe pagina principala sau pe oricare alta, nu se intampla nimic.

Tinand apasat pe pagina, apare meniul de setare a fondului, dar nu sunt optiuni pentru pagini.

 

Aveti vreo sugestie ?

Va multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TINE APASAT PE ICONITA RESPECTIVA , VA APAREA SUS SAU JOS COSUL DE GUNOI .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Domnule ai citit macar titlul ?

E vorba de pagini goale nu este nici o iconita. Astea se sterg fara probleme, apare cosul de gunoi, dar cum selectez pagina ?

 

Mda, nu am gasit nici o solutie. Am instalat Nova Launcher cu care am reusit sa elimin ecranele goale dar as fi preferat sa nu instalez nici o aplicatie caci si aceasta foloseste memorie si procesor. A dezactivat oricum laucherul stock de la 4.2.2.

 

Mi se pare curios ca nimeni nu mai are rahatul asta de tableta care a fost dat gratis de la Orange. 

Daca as fi dat bani pe el l-as fi returnat instantaneu.

Edited by one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Singura metodă de a restrânge paginile e să grupezi toate ,,scurtăturile,, pe pagina de start principală.Deci, dacă ai prea multe scurtături şi unele nu-ţi sunt utile, şterge din ele, iar cele utile adună-le pe aceeaşi pagină.Dacă paginile sunt prestabilite din soft ca trei, nu poţi şterge din ele, ci poţi seta doar ca pagină de start una din ele, astfel ca să-ţi apară ,,din prima,, după pornire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am 3 scurtaturi pe o pagina si atat. 

Nu doresc sa folosesc decat 3 aplicatii principale. Pocnitoarea asta nici nu cred ca poate prea mult. Nu arunc banii pe top de gama dar un dispozitiv atat de prost nu imi imaginam ca exista. Ma refer si la alte criterii, incepand de la butoane, timp de pornire, deblocarea ecranului, totul e incomod. Nu mai spun de unghiul de vizibilitate al LCD.

Da, erau 5 pagini prestabililte. Nu am mai intalnit pana acum acest fenomen. La toate dispozitivele pe care le-am avut pana acum se puteau sterge paginile. Ce sens are sa tii pagini goale ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)
La 05.01.2020 la 0:26, one a spus:

un dispozitiv atat de prost nu imi imaginam ca exista.

In 2014 cand mi-a fost oferita de digi la fidelizare, era deja depasita. In vremea de azi, cu memorie de 4GB si 512 MB de RAM, cu android 4.2 la bord, cum ai vrea sa se miste? Mai multi nervi iti faci pana incarci ceva de pe YT iar de urmarit  ceva, nici vorba. Paginile alea oricum nu incurca pe nimeni daca raman acolo, daca nu sunt folosite. Nu mai tin minte de anul trecut de cand am dat-o la cineva daca se sterg singure cand se golesc, sau raman in numar prestabilit, pt ca la cat de slaba era, nici 2 pagini de aplicatii n-am folosit. Parerea mea, ca un fost posesor de asa ceva, este ca nu merita folosita, prea multi nervi iti faci cu ea. Singura treaba care mai poate fi folosita decent, este cartela sim in 3G. Am inlocuit-o cu un Huawei tab3 de 8 inchi, si nici asta nu e best, dar macar nu te rogi de ea sa ruleze un clip, un film, sau sa deschizi 3 aplicatii simultan. E drept, nici racheta nu e, dar inca se misca decent. Ce am vrut sa zic, in comparatie, un AX4 e putoare rau, nu stiu nici un copil cata rabdare sa aiba pana o da de pamant.

Edited by doru3160

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am o tableta de 10" de la Samsung din 2012 si chiar a fost data de pamant si frecata de gresie si inca merge, are doar cateva zgarieturi. Este comoda in masina, la drumuri mai lungi copii se uita la filmulete. Ce sa zic, alt pret alta calitate (300€). Si pe vremea aceea, in magazin voiam sa imi iau o chinezarie, iar un vanzator care era si un amic de al meu m-a vazut cu cutia in mana si a zis nu iti lua asta ca maine vii cu ea inapoi, mai pune niste bani si ia o marca mai de incredere.

Alview gratis... acum sa vad cui o dau si eu gratis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.