Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Sign in to follow this  
Marian Iftode

Motorola 875

Recommended Posts

Buna seara stimati colegi ! Am revenit cu o problema referitoare la un telefon,si pentru care am deschis acest topic. Este vorba de un telefon cu touch- screen achizitionat cu abonament de la un magazin Vodafone dar care nu ea blocat in retea,deoarece il puteam folosi in perioada de contact si cu catrela Pre-Pay Orange.Acum dupa ce contractul a fost incheiat,telefonul porneste,se deschide meniul ,memoreaza si pe card si in memoria proprie,dar in schimb nu accepta nici macar SIM de Vodafone, iar la simbolul de semnal nu arata nici o linie,avand afisat  mesajul : LIPSA CARTELA SIM.Va rog niste sfaturi de la dvs,operatiuni manuale care sa le introduc si sa pot face telefonul sa functioneze din nou,deoarece este inca functional si nu doresc sa-l arunc sau sa-l dau degeaba celor de unde l-am cumparat. Va multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna seara. Pai nu afiseaza destul de clar "LIPSA CARTELA SIM"?. Cel mai probabil cind ati scos cartela sim din telefon, ati deteriorat cititorul de cartela sim.  Verificati totusi si daca telefonul are IMEI corect prin tastarea codului *#06#.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Telefonul afiseaza la introducerea codului *#06# codul IMEI corect si nu are nici un fel de defect. Receptioneaza fisiere de la alte aparate compatibile cu transmisiuni prin bluetooth,celelalte aplicatii functioneaza normal,display-ul se lumineaza,citeste un card SD de memorie. Astept si alte pareri in legatura cu neacceptarea cartelei SIM din nici o retea.Reamintesc celor care posteaza faptul ca nu afiseaza in simbolul de antena acele liniute pentru semnal,cu toate ca cartela SIM este cu minute in perioada de valabilitate a creditului si tot nu vrea.Poate fi si alte cauze deoarece telefonul nu este blocat in nici o retea. Poate fi(parere personala) din cauza procesorului care nu citeste nici o cartela. Va multumesc pentru raspunsuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines