Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere?buna..rea?

Recommended Posts

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

s-a mai discutat putin despre acest amplificator http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=2 ... 48f57a1bfe

uite la o chestie, pentru aceeasi tensiune de alimentare si clasa de functionare amplificatorul celor de la alfaservice "livreaza" 280w pe 4 ohmi si cel de la elprod livreaza 100w, se vede clar ca puterea specificata acolo este exagerata , la tensiunea aia de alimentare scoti maxim 150w.

userul cobra l-a achizitionat, poate ne spune el ce a reusit sa faca cu acest kit.

pentru ca e primu meu amplificator facut de mine la putere asa mare zic ca suna destul de binisor; radiatorul ii schimbat is puse 2 radiatoare, pe fiecare 2 coolare, un traf de 650W 2*33Vca, un preamplif care ma satisface peste masura cu NE5532 un corector de ton tot cu NE5532. suna binisor ( nu prea am ureche muzicala :rolleyes: ) :supz: Puterea maxima reala este de 2*250W pe 4 ohmi P.S. daca il faci pentru tine nu prea il recomand ca ii chinezesc mai bine cumperi 2*IPA300 de la Domnu Vasile :yawinkle:

un traf de 650W 2*33Vca, un preamplif care ma satisface peste masura cu NE5532 un corector de ton tot cu NE5532. suna binisor ( nu prea am ureche muzicala :rolleyes: ) :supz: Puterea maxima reala este de 2*250W pe 4 ohmi

vezi ca nu ai cum sa scoti 250w reali pe 2 canale din acelasi traf de 650w, sa nu uitam de randamentul amplificatoarelor in clasa AB.
  • 3 weeks later...

RECUNOSC CA NU AM CUNOSTINTELE NEGESARE SA O IAU DE LA 0!Sper sa nu cer prea multe dar vreau sa fac si yo ceva!Intrun amplificator!Wega http://www.telecomenzi.ro/forum/care-es ... t4371.html (a treia poza) Vreau sa modific kittu si trafu si ce ar mai fi de schimbat cu alt kit mai puternic!cel vechi avea 2x30W! Doresc sa rog cei mai seriosi de pe acest forum sa isi spuna cuvantul!

Dac as scoate afara kitul cel vechi si traful as avea loc 50 cm latime si cam 20cm lungime!(se poate vedea in linkul de sus,a treia poza)

Ideea este un cat cat mai mic ca dimensiuni si cat mai puternic :weedman: as prefera un minim de putere 2x150w RMS!

Eu vreau ceva in genu aproape cu tot ce trebuie!

Gen http://www.adelaida.ro/product_info.php ... cts_id=464 !Pana intru si yo in "paine"mai bine!

As vrea ceva ajutor din parerea voastra cu niste sfaturi si sugesti!

Doresc la kiturile care mi le recomandati sa imi recomandati si un traf sau daca mai trebuie ceva modificari pe langa traf si kit!ROG FRUMOS PUTINA SERIOZITATE SI INTERES Multumesc! :smt006