Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sharp DV-7001S....

soulraven

Recommended Posts

am facut rost de un sifonier de televizor....numai ca lipseste din el un modul....daca are cineva asa ceva....este vorba despre modulul din mijloc-ul placi de baza....modulul are conectica pe 2 mufa pe placa de baza....ma puteti ajuta?are cineva schimba?stie cineva despre ce este vorba?

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soulraven

11

• Tavi

8

• Everest

5

• mircea626

1

da mai , stime placa digitala , se vinde cu 80-100 ron daca o gasesti pe undeva functionala poti sa arunci televizorul , ca se mai arde si trafo linii frecvent la el, nu are hiperbanda, etc

• 4 weeks later...

eu imi pastrez "nevoia" pentru modul ala...:(

Functionare perfecta [probabil trebuie sa intri in service-mode sa mai corectezi geometria imaginii]. Pret 100 lei cu taxe incluse.

nu sunt acasa acuma, dar parca am placa asta..daca este ce-a din centru..insemna ca e de bine......dar cand ajung acasa ma uit exact....dar dupa cate imi aduc aminte aveam mufele de s-video si restu......

si nu mai lasi deloc la ea?ce zici de 80?

Nu, sorry. Am tinut modulul pentru garantii (acum un an si jumatate am reparat 5 tv-uri cu sasiul acesta)

a mai fost reparata?reconditionata?

De mine nu !!! Tv-urile au fost aduse direct din Germania si m-as mira ca acolo sa fi incercat careva asa ceva !!! :smt003