soulraven Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 am facut rost de un sifonier de televizor....numai ca lipseste din el un modul....daca are cineva asa ceva....este vorba despre modulul din mijloc-ul placi de baza....modulul are conectica pe 2 mufa pe placa de baza....ma puteti ajuta?are cineva schimba?stie cineva despre ce este vorba? Link to comment
Tavi Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 da, este modulul digitalpoti sa arunci televizorul linistit , o placa din aia se vinde cu 80-100 ron Link to comment
soulraven Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 si nu gasesc prin targuri?nu sau ceva de genu asta? Link to comment
mircea626 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 una functionala e cam greu de gasit.defecte cred ca am si eu vreo 4-5 Link to comment
soulraven Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 dar stii despre ce modul vorbesc nu?cel din mijloc....sunt 3 module......cel din mijloc este problema.....ce modul este defapt?ce stie sa faca? Link to comment
Tavi Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 da mai , stime placa digitala , se vinde cu 80-100 ron daca o gasesti pe undeva functionala poti sa arunci televizorul , ca se mai arde si trafo linii frecvent la el, nu are hiperbanda, etc Link to comment
soulraven Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 si pe unde asi putea sa gasesc.......80RON nu mi-se pare extrordinar de mult....pe unde asi putea sa gasesc? Link to comment
dioda100 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 daca e vorba de sharp dv 7001s am nevoie de un selector ,desi nu sant sigur de aceasta defectiune Link to comment
soulraven Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 eu imi pastrez "nevoia" pentru modul ala...:( Link to comment
Everest Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 eu imi pastrez "nevoia" pentru modul ala...:(Functionare perfecta [probabil trebuie sa intri in service-mode sa mai corectezi geometria imaginii]. Pret 100 lei cu taxe incluse. Link to comment
soulraven Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 nu sunt acasa acuma, dar parca am placa asta..daca este ce-a din centru..insemna ca e de bine......dar cand ajung acasa ma uit exact....dar dupa cate imi aduc aminte aveam mufele de s-video si restu...... Link to comment
Tavi Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 aia este placa , poti sa o iei ca e exact ce ai nevoie Link to comment
soulraven Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 si nu mai lasi deloc la ea?ce zici de 80?a mai fost reparata?reconditionata? Link to comment
Everest Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 si nu mai lasi deloc la ea?ce zici de 80?Nu, sorry. Am tinut modulul pentru garantii (acum un an si jumatate am reparat 5 tv-uri cu sasiul acesta)a mai fost reparata?reconditionata?De mine nu !!! Tv-urile au fost aduse direct din Germania si m-as mira ca acolo sa fi incercat careva asa ceva !!! :smt003 Link to comment
Recommended Posts