Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme amplificator Marshall MG15CDR !

marshall

Recommended Posts

Omule in primul rind ala nu e sunet de Marshall-eu ma ocup cu amplificatoarele custom pe tuburi si stiu bine ce vb.Doza nu iti baga brum pe clean deoarece semnalul nu este amplificat de f multe ori ca pe partea de drive.Daca ai humbucker ai zgomot mai putin decit cu single coil dar si astea humbucker sint doze intre doze.Unele nu au brum altele au brum de nu poti sta linga ele pe drive.Scoate cablul din chitara si pune in scurt mufa cu o sirma ceva-caldul cu masa si da ampliful pe drive si zi-mi daca mai ai brum.

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

overdrive - am facut ce mi-ai spus si a disparut orice urma de brum. sa inteleg ca e da la doza deci ? despre pocnete? nimik? in alta ordine ... nici nu poate fi vorba sa sune ca un amp pe tuburi dar fata de toate celelalte din categoria lui suna muuuuult mai bine. eu unul am nevoie exact de sunetul asta asa ca daca as scapa de probleme as fi foarte multumit de el. oricum multumesc !

man daca nu esti in domeniu e greu sati explicam teorie si practica e alta dute la cineva specializat si o sa te rezolve . :supz:

man mai intai iti expui opinia si apoi vezi daca ai fost inteles sau nu ... dar tu nici macar nu ai incercat .... de unde stii ca nu sunt si alti useri cu probleme similare care asteapata raspunsuri din partea celor mai experimentati ? parerea mea e ca orice informatii spuse aici sunt de un real ajutor pentru multi altii nu numai pentru mine ... de altfel daca ai fi citit toate posturile ai fi vazut ca am incercat sa caut un astfel de atelier si nu am gasit inca ... pana atunci m-am gandit ca o parere in plus nu strica ... mai ales atunci cand e spusa pe un forum ! oricum iti multumesc pentru sfat dar as fi bucuros sa aud si diagnosticul tau ... PEACE !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines