Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 5525 VTEE

diabolic53

Recommended Posts

Proc.ST6387,TDA8362,TEA2164g,TDA3653c,TEA5101n/b,un tv.bun, fiabil,care nu prea face probleme ;(personal am schimbat cel mai des condul de 10m/160v,TDA3653C,si cel mult Tda8362)Acum ca am primit unul "cado"trebuie sa platesc.Mai precis,respectivul are rastru ,cu linii de intoarcere,U catozi=175V,pe intrarile BGR ale TEA5101 am 0,95 V.Nu am sunet nu am imagine, nu am OSD (n-am bagat inca semnal AV)Am inlocuit TDA8362,4665 ca atit am avut,si face la fel adica nimic.Oricum m-am blocat.Orice sfat e binevenit.Va multumesc mult.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• diabolic53

3

• mircea626

1

• PETRE66

1

• cristiansen

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Proc.ST6387,TDA8362,TEA2164g,TDA3653c,TEA5101n/b,un tv.bun, fiabil,care nu prea face probleme ;(personal am schimbat cel mai des condul de 10m/160v,TDA3653C,si cel mult Tda8362)Acum ca am primit unul "cado"trebuie sa platesc.Mai precis,respectivul are rastru ,cu linii de intoarcere,U catozi=175V,pe intrarile BGR ale TEA5101 am 0,95 V.Nu am sunet nu am imagine, nu am OSD (n-am bagat inca semnal AV)Am inlocuit TDA8362,4665 ca atit am avut,si face la fel adica nimic.Oricum m-am blocat.Orice sfat e binevenit.Va multumesc mult.

din descriere pare, intr-un av fals . Deci matricea e blocata . Cauta sa-i dai ,un semnal aux si mai vedem . h-fly , dec .escam , linia de intarziere ....sunt multe cauze

N-am avut decit o ora la dispozitie ,timp in care am conectat un DVD la euroscart,am bagat citeva dvd,cd cu lansare automata,dvd-ul arata ca merge dar in dif. ,pe ecran;nimic.Cred ca am la serviciu un osciloscop de 10Mhz,sa vad cind voi avea timp sa forez.Multam Mircea, multam Petre,sper sa nu am bafta sa fie procul.

Din cite-mi mai amintesc,parca era pe la vreo 350V,dar parindu-mi cam mare am adus-o la 285v.Abia dupa am masurat in catozi.Multumesc pt.sfat,o sa-i dau si teletextul afara.