marios013 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Va salut .am un LG 55LB656V si are cateva leduri de la iluminare defecte .puteti sa imi spuneti ce serie , tip sunt acestea ,eu am comandat mai multe tipuri ca: 3030 /3v ,6v , 2835 /3v,6v , 3535 /3v,6v ,dar acestea nu sunt la fel ca acestea din acest tip tv .Am fososit unele din desmembrare ,dar acestea dupa ce le deslipesc cu plita ( PTC ) se cam ingalbenesc ,probabil se si slabesc ca durata de functionare .Va multumesc anticipat .Am sa incerc sa postez si cateva poze Link to comment
sesebe Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Codurile acestea "3030, 2835 , 3535" reprezinta dimensiunile fizice ale LED-ului. Deci masurind cu un shubler afli codul de mai sus iar masurind caderea de tensiune afli daca sint 1 sau 2 LED-uri inseriate. Link to comment
marios013 Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 Ok am inteles ,dar puteti sa imi spuneti si ce tip de leduri sa comand pentru acest televizor ? Link to comment
GOLOGAN Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Acum 2 minute, marios013 a spus: Ok am inteles ,dar puteti sa imi spuneti si ce tip de leduri sa comand pentru acest televizor ? Citeste atent Colegul Sesebe a spus sa masori ledul. Este la 3V s-au la 6V Link to comment
marios013 Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 Cu polarizare normala plusul testeru.lui la plusul ledului .Din ledurile ce le am cumparate ,(comandat)unele au polarizare inversa si altele nu au dimensiunile la fel. Link to comment
GOLOGAN Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) Acum 28 minute, marios013 a spus: Este la 6v Acesta ar trebui sa fie Pentru a fi sigur Dezlipeste unul verifica daca seamănă partea cu contactele si polaritatea. Edited December 9, 2019 by GOLOGAN Link to comment
marios013 Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Mda ,acesta este ,dar din pacate ledurile ce le am eu cumparate sunt polarizate invers ,am facut comanda dar numai din ianuarie ajung aici ,din China .Eventual daca ati putea sa imi spune.ti pe privat ,de unde asi putea comanda mai repede .Va multumesc mult pt ajutor . Link to comment
Florinel TV Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Acum 8 ore, marios013 a spus: Mda ,acesta este ,dar din pacate ledurile ce le am eu cumparate sunt polarizate invers ,am facut comanda dar numai din ianuarie ajung aici ,din China .Eventual daca ati putea sa imi spune.ti pe privat ,de unde asi putea comanda mai repede .Va multumesc mult pt ajutor . Daca nici germani nu au, atunci cine doar chinezii Link to comment
sciurca Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 incercati aici. https://www.olx.ro/oferta/leduri-smd-3v-si-6v-pentru-reparat-barete-tv-ID8vabF.html Link to comment
GOLOGAN Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Acum 16 minute, sciurca a spus: incercati aici. https://www.olx.ro/oferta/leduri-smd-3v-si-6v-pentru-reparat-barete-tv-ID8vabF.html Cititi locatia de profil a colegului marios013 Link to comment
sciurca Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Mda, am vazut tarziu. Oricum, de la noi cred ca ii ajung mult mai devreme decat din China. Link to comment
Guest Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Sigur sunt leduri care functioneaza la 6v ? Mai verifica inca odata. Gasesti pe miva leduri. De preferat, incalzeste bareta de led pe partea interioara cu o plita sau statie de aer cald in locul unde schimbi ledul, apoi inlocuiesti ledul defect. Link to comment
dan cod Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Marea majoritate a LG-urilor sunt cu leduri de 6V. Link to comment
Recommended Posts