Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Sharp LC-32CHE4042E

Recommended Posts

Daca are cineva un dump pentru tv din titlu cu urmatoarele componente

main TP.MS3463S.PB711
panel LSC320AN02

tv nu iese din st-by

multumesc

Acum 9 ore, catalin004 a spus:

Am incercat cu unul de la polonezi insa fara succes...caut in continuare..

Am mai gasit ceva de la alt display dar are parola...poate ma ajuta cineva sa o sparga...macar sa vad daca pleaca sin st-by

dump_sharp_lc-40cfe4042eh-05.12.2019.zip 5 MB · 1 download

Salut !

Da,dar e destul de greu sa gasesti o parola la o arhiva, tin minte ca am avut si eu nevoie la ceva si m-am lasat batut .:reytre

O seara minunata va doresc !

Acum 5 minute, catalin004 a spus:

Puteti pune dump-ul dezarhivat? la mine imi cere iar parola....

Parola este : 05122019 . :reytre

Imi zice ca parola este incorecta...daca ati scos fisierul rog mult sa il postati. Ca am instalat o gramada de programe si nu merge....

Multumesc coleg Vergil

Edited by catalin004
Acum 3 minute, catalin004 a spus:

Imi zice ca parola este incorecta...daca ati scos fisierul rog mult sa il postati. Ca am instalat o gramada de programe si nu merge....

Multumesc coleg Vergil

La mine a mers cu parola aceasta 05122019. Iar ca si program, eu am folosit programul 7Z . :reytre

Acum 5 minute, vergil a spus:

Dar am vazut ca vi le-a atasat colegul mai sus...:aplauze

Are 0 biti....si eu am reusit sa il descarc insa tot cu 0...la memeoria respectiva trebuia sa aba 8MB...deci nu s-a descarcat corect

Acum 8 minute, catalin004 a spus:

Are 0 biti....si eu am reusit sa il descarc insa tot cu 0...la memeoria respectiva trebuia sa aba 8MB...deci nu s-a descarcat corect

Da,asa este,aveti perfecta dreptate...se pare ca nu sau despachetat corect fisierele .:tryre

Atunci inseamna ca ne-am bucurat degeaba..ca am gasit parola,se pare ca nu prea este parola corecta...

Eu unul v-am spus ca e destul de greu de a afla o parola la arhiva..asta stiu ca am avut si eu odata prob...asta si m-am lasat pagubasi,asa cum v-am mai zis...