Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor trifazic


Guest Haduea

Recommended Posts

Bună seara , caut pe cineva sa construiască un cuptor electric  cu următoarele dimensiuni lungime 2 m ,lățime 1,5 m ,înălțime 20 cm . As avea nevoie de maxim 120 grade C.Se poate realiza și la ce costuri? 

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Cred că ar fi cazul să vă hotărâţi ce parametri va avea cuptorul, pe alt topic scriaţi de o temperatură maximă de 150*C şi o înălţime de 25cm.De altfel nici nu aţi nimerit-o (ca secţiune potrivită) cu niciunul din topicuri, locul potrivit era la Servicii Electro-Job, adică aici unde l-am şi mutat.

Link to comment

Aveti dreptate , sunt utilizator nou și nu am gasit primul topic,  am crezut ca nu a fost aprobat .În legătură cu temperatura  doresc să stabilizeze un blat de nuc cu cactus juice unde am nevoie de 105 gC  dar inainte de stabilizare am nevoie de uscarea blatului și am pus mai multe grade . Cum am spus primul topic am crezut ca nu a fost aprobat.

Link to comment

Cred că nu e musai să fie trifazat, dată fiind temperatura destul de mică.Se pot conecta în paralel mai multe rezistenţe tubulare de 230V la puteri de 100-200 de Waţi cu lungimea egală cu lăţimea cuptorului, astfel încât să se acopere uniform încălzirea pe toată suprafaţa.Apoi totul e controlat de un termostat setat la temperatura dorită.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines