Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv teletech 11ak30


 Share

Recommended Posts

salutare ma chinuie asta!

am gasit cadrele plesnite si c umflate , leam inlocuit si degeaba.

am ledul rosu in stanby si cand il pornesc se stinge ledul ri revine in rosu 

nu trece in verde

am tensiunea de 8v si pe bec 115v timp de 2s

nu am -1v in prefinal , am 1v

pe osciloscop nu am impulsuri de H decat creste nivelul de tensiune 2s

ce poate mai avea?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Inlocuieste  C613 , schimbat cu unul nou .

Cu C613 scos , la comanda on ,  vezi cu oscul daca ai impulsuri in colectorul lui Q601 . daca nu ,  verifica alimentarea procesorului .

 

Bineinteles intai  conzii de care a zis colegul fane .C826 , si C623 .

 

 

Edited by vergil
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines