Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

New music


stefanev

Recommended Posts

  • 7 months later...
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Timbaland ft. Keri Hilson & Nicole Sherzinger - scream imi place cate de cat melodia.Si un pic off topic, o melodie foarte frumoasa dar mai veche e "in my secret life" a lui Leonard Cohen, piesa de colectie dupa parerea mea, versurile sunt super. Tot cu melodia asta am descoperit ca am un woofer defect, la versurile soptite din melodie imi pacane incet ceva in difuzor, se "bate" ceva in el, cred ca bobina are spire dezlipite/desfacute. Poate aveti si voi o surpriza :smt005 . Poate mi se pare mie ca pe orice alta melodie nu face figuri.Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Mi-am amintit de inca una destul de noua, cred, Dj Tiesto - Battleship grey. Ceva mai lent :smt003 . Ce imi place la melodia asta e ca se potriveste in orice imprejurare, sau cel putin mie imi place sa o ascult oricand, in orice fel de stare as fi, in orice loc, cu toate ca e asa lenta.

Link to comment
Share on other sites

Off-topic

Tot cu melodia asta am descoperit ca am un woofer defect, la versurile soptite din melodie imi pacane incet ceva in difuzor, se "bate" ceva in el, cred ca bobina are spire dezlipite/desfacute

Si eu am patit asa, cu bookshelfuri Yamaha si m-am chinuit destul, ca sa descopar ca la unul dintre conzii din filtru terminalul era aproape desprins din corp, nu din lipitura de pe placa! Inlocuirea lui a readus totul la normal...

 

semi-ON-topic (new music - prin aparitie, nu prin muzicieni noi)

 

1. Mary J. Blige - No More Drama, un CD de exceptie, datorita stilului si calitatii. "Cei trecuti prin multe" (ca sa nu zic "cei mai in varsta" :rolleyes: ) vor recunoaste stilul american de inregistrare-procesare de studio, cu boost global, dar curat, tip disco (pe valuta) din Mamaia, care ne l?sa gura apa pe-atunci (deh, fructele oprite)... dar suna extraordinar!

 

2. Corrinne May, orice de pe discul Fly Away sau Sophie Zelmani, de pe Memory Loves You, cui ii place s-auda un sunet curat, natural (era sa zic "audiofil"). Na, c-am zis-o!

 

3. Cui ii place muzica de ghitara: Antonio Forcione - Live! m-a impresionat intr-atat, incat pentru mine a devenit disc de referinta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines