Guest nrvant Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Amplif e 2x45w pe 8 ohm. Am conectat un dif de 4ohm de 13 cm, volumul la minim si s-a ars din prima, fara sa se auda nimic. Am incercat cu unul de 8ohm 11cm si la fel s-a intamplat.E stricat amplificatorul? nu-s bune difuzoarele? trebuiesc unele mai mari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itzu Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 vezi ca ampliful e defectscoate tensiune continua pe difuzoare(daca difuzoarele incercate erau bune)deci nu mai incerca alte difuri ca vei pati la fel, difuzoarele nu functineaza in cc deci se incalzeste bobina pana se ardebafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea888 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 pune un voltmetru in locul difuorului si vezi daca este tensiune pe iesire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nrvant Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Am masurat cu voltmetru si da 1V, am masurat fara sa am conectata intrarea. (trebuia si intrarea conecatata cans masor?) E bine ? e rau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Schiriac Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 pt averifica daca amliful e ok leaga alimentarea prin becuri de 24v,5-20w iar in serie cu difuzorul pune un alt bec de 48v,110v/100w sau o rezistenta de 22,47 ohm/20w. cind becurile pe alim sunt stinse atunci amplificatorul va fii bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.