Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo linii cp521 panasonic

Recommended Posts

salut! atentie! se ingroasa gluma in privinta acestui traf de linii la acest sasiu. e fffff prost ,nereusit etc.(facut de ELDOR). mi-au mai venit doua tv-uri cp521 cu ... ce credeti : traf linii rau. ambele sunt umflate. problema e ca sunt cam scumpe si la fel de proaste. ma gandesc sa pun un traf de la DAEWOO sasiu CP520 ( nu stiu daca le fac coreenii!?) poate sunt mai bune, ca ieftine nu cred. am unul nou-nout serie BSC29-0175K de la CP520 = hr80306. cred ca si HR ar fi mai bun( ma refer ca firma) decat ELDOR . sau hr8522 pe care mi la indicat TV1 in discutiile de acum cateva saptamani la defectul anterior(ceva mai subtil ). comparativ cu traful ELDOR ,BSC29... este mai "finut" si mai mic la gabarit cu toate ca amandoua lucreaza ptr aceasi diagonala 29'. pe cat e de mare pe atat e de prost eldorul.voi ce ati face? ati pune ELDOR , HR sau ceva de la DAEWOO( daca produc ei trafurile).

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days