Guest Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Salutare! Doresc sa aflu codul de securitate pt acest casetofon. Se poate afla doar cu seria de pe capac? As fii foarte recunoscator daca ma puteti ajuta. Multumesc! Link to comment
dan cod Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Nu îmi vine să cred că se poate după serie. Link to comment
Guest Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 înainte să vă răspund doresc sa imi cer scuze pentru faptul că nu am postat unde trebuie. Nu mi-am dat seama,am crezut ca este in topicul pentru decorați. rog un admin sa mute topicul... @dan codla prima vedere nu am vazut memoria..poate este pe partea interioară,ma uit cand ajung la atelier.. Link to comment
dan cod Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Sau e montata in tuner. Link to comment
Guest Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 @dan cod intr-adevar memoria se afla in tuner. kenwood 24c01.bin Link to comment
Guest Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Acum 21 ore, Electro6 a spus: înainte să vă răspund doresc sa imi cer scuze pentru faptul că nu am postat unde trebuie. Nu mi-am dat seama,am crezut ca este in topicul pentru decorați. rog un admin sa mute topicul... @dan codla prima vedere nu am vazut memoria..poate este pe partea interioară,ma uit cand ajung la atelier.. Decodari* Link to comment
Guest Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Multumesc! probez cand ajung la atelier și revin. Link to comment
Guest Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 acesta este codul. Multumesc! L-am gasit si eu intamplator in programul cu care scriu memoria. Link to comment
Recommended Posts