Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc PROVISION 14CX7T defect

codrin

Recommended Posts

salut! sasiul este 40-mntv2km-l9w =tv2k cu st92195c7b1/mcm si stv2246h/x32 . a fost traznit.manifestare:-comuta in AV cand primeste comanda , insa semnalul extern din EUROSCART nu apare-imaginea este instabila atat pe verticala (nu tot timpul) , cat si pe orizontala( mici valurele)ma gandeam ca ar putea avea vreun comutator extern insa totul se face intern in STV2246H.ce pareri aveti? sa-i rescriu memoria sau sa schimb STV2246H?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• codrin

4

• mircea626

2

• PETRE66

1

• Sorin Schiriac

1

Top Posters In This Topic

i-am rescris-o dar nu-l intereseaza. de unde cumparati voi STV2246H? e cumva "pretentios" adica mai are vreo serie de care trebuie sa tin cont atunci cand o cumpar?(ex:3Y , 5Y etc). am patit-o cu TDA8374A din sasiu cp375 ptr.DAEWOO.

are vreo semnificatie acel " x32" de urma notatiei principale. l-am gasit de vanzare la MIVAROM , aprox. 20RON ,cu notatia STV2246H. sa-l comand?

are vreo semnificatie acel " x32" de urma notatiei principale. l-am gasit de vanzare la MIVAROM , aprox. 20RON ,cu notatia STV2246H. sa-l comand?

" capsula ", sub forma de tqtp64 ?

salut! S-a rezolvat. stv2246h defect. am pus unul imprumutat si tv-ul e OK.urmeaza sa cumpar de la mivarom insa cu " c" la urma terminatiei. multumesc tuturor celor care au raspuns acestui post. uneori postez defectul mai mult ca sa ma 'descarc' de stres citind parerile voastre , cu toate ca 90% stiu cauza . bafta si spor la bani tuturor !

Poti sa comanzi STV2248C de la Mivarom in loc. E mai ieftin si-l inlocuieste fara probleme.Uneori numai una din intrarile AV (are 2) ale STV224x sunt defecte. Am avut un caz la un 11AK37 cu 2 scarturi si AV frontal la care mergea doar scartul 1 cealalta intrare (pentru scartul 2 si AV frontal) fiind defecta. Am recuperat integratul pentru a-l refolosi intr-un tv cu un singur scart.Aparatul a fost probabil defectat prin cuplarea unui PC fara impamantare pe scartul 2 care are intrare S-video. In afara de STV224x a mai fost defect procesorul si sursa.