Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc PROVISION 14CX7T defect


codrin

Recommended Posts

salut! sasiul este 40-mntv2km-l9w =tv2k cu st92195c7b1/mcm si stv2246h/x32 . a fost traznit.manifestare:-comuta in AV cand primeste comanda , insa semnalul extern din EUROSCART nu apare-imaginea este instabila atat pe verticala (nu tot timpul) , cat si pe orizontala( mici valurele)ma gandeam ca ar putea avea vreun comutator extern insa totul se face intern in STV2246H.ce pareri aveti? sa-i rescriu memoria sau sa schimb STV2246H?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

i-am rescris-o dar nu-l intereseaza. de unde cumparati voi STV2246H? e cumva "pretentios" adica mai are vreo serie de care trebuie sa tin cont atunci cand o cumpar?(ex:3Y , 5Y etc). am patit-o cu TDA8374A din sasiu cp375 ptr.DAEWOO.

Link to comment
Share on other sites

salut! S-a rezolvat. stv2246h defect. am pus unul imprumutat si tv-ul e OK.urmeaza sa cumpar de la mivarom insa cu " c" la urma terminatiei. multumesc tuturor celor care au raspuns acestui post. uneori postez defectul mai mult ca sa ma 'descarc' de stres citind parerile voastre , cu toate ca 90% stiu cauza . bafta si spor la bani tuturor !

Link to comment
Share on other sites

Poti sa comanzi STV2248C de la Mivarom in loc. E mai ieftin si-l inlocuieste fara probleme.Uneori numai una din intrarile AV (are 2) ale STV224x sunt defecte. Am avut un caz la un 11AK37 cu 2 scarturi si AV frontal la care mergea doar scartul 1 cealalta intrare (pentru scartul 2 si AV frontal) fiind defecta. Am recuperat integratul pentru a-l refolosi intr-un tv cu un singur scart.Aparatul a fost probabil defectat prin cuplarea unui PC fara impamantare pe scartul 2 care are intrare S-video. In afara de STV224x a mai fost defect procesorul si sursa.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines