Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
poplex22

cum trec de contul google dupa reset smartphone myria

Recommended Posts

am un tel. Myria la nepoti si dupa ce s-au pus parola pe display in joaca cu alti copii acum nu mai stiu parola si nu-l mai pot folosi !, l-am resetat dar imi cere un cont de google pe care tot ei l-au pus si nu-l mai stiu, cum scap sa pot merge inainte ?

Link to post
Share on other sites

Mă gândesc că li s-a cerut o adresă de mail pentru acel cont, nu ? Nici pe aia nu şi-o amintesc ? Nu am avut probleme din astea, dar ştiu că întotdeauna se cere o adresă de mail valabilă şi cu ea poţi cere recuperarea contului sau schimbarea parolei.

Link to post
Share on other sites

nu mai stiu nimic !, se jucat cu mai multi copii si fiecare, cred, si-a adus ''contributia'' , iar cind nu le-a mai mers au venit sa se plinga !, stiu ca sunt niste modaliteti ,am vazut pe niste site-uri si pe you-tube dar nu inteleg cum se face, exemplele se dau pt. tel. samsung , eventual dati-mi niste sfaturi utile pe m.p., stiu ca e un subiect delicat din care unii fac ceva banuti !

Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum e la Myria insa singura modalitate prin care am reusit resetarea unui telefon Nokia cu aceasi problema a fost reinstalarea sistemului de operare cu Odin. Contul acela de gmail este stocat intr-un spatiu protejat care nu este sters la factory reset. Trebuie cautat dupa modelul exact daca se gaseste pe pagina producatorului sistemul de operare ( probabil Android) dupa care se resofteaza destul de usor doar cu 3-4 pasi cu un program numit Odin care se poate descarca gratuit (sunt destule tutoriale cum se foloseste Odin)

Link to post
Share on other sites

La 31.10.2019 la 23:23, poplex22 a spus:

nu mai stiu nimic !, se jucat cu mai multi copii si fiecare, cred, si-a adus ''contributia'' 

Asta nu suna prea bine... Un cont se poate face doar cu o adresa de mail valida, pe care n-o poate introduce din bucăți, mai multe persoane. Dacă telefonul a fost găsit (asta în cazul cel mai fericit) fără adresa de mail nu prea ai ce face. Am găsit un junghi de telefon cu ecranul spart, de fapt nu știu dacă a fost pierdut sau aruncat, și am vrut să-l folosesc pt hotspot. N-a fost chip nici la service, iar o resoftare nu merită nici munca, nici banii dacă nu reușești singur. 

Link to post
Share on other sites

Dacă știi contul Google și resetezi parola acestuia trebuie să aștepți vreo 24 de ore și va merge singur. Dacă nu îl știi nici pe acesta vezi ce procesor are și mergi la un service GSM pentru resetare frp că nu cred că ai box pentru așa ceva.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines