Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

E15-350S sau altceva de 15 inch?


naminator2003

Recommended Posts

Salut...Vreau sa-mi fac si eu a doua pereche de boxe, si am nevoie de niste sugestii de difuzoare.....Cum stiu ca se plecaca de la difuzorul de bass, apoi se stabileste marimea incintei, ma gandeam la modelul E15-350S de la Paudio...Aveti vreo schita de incinta pentru acest model?Sau, exista alte alternative mai bune la 15 inch? Mie mi se pare viabil, mai ales ca e pe neodinium..... WN 15 R (pret mai mare) , sau HP 15 S ar fi niste solutii mai bune..?Pe voi va intreb ca ati auzit probabil toate dintre aceste difuzoare si puteti sa ma indrumati mai bine....O sa il folosesc un amplificator ipa 400.....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply
Guest mariusradulescu1990

eu as incerca selenium 15pw6 care este putin mai scump ca e15 si celelalte adica 260 ron

Link to comment
Share on other sites

15PW6 poate fi folosit pentru echiparea satelitilor pe doua cai, sau pe trei cai. In configuratie de 15" si driver de 1", filtrul ar trebui sa fie la 2000 ~ 2200Hz, pentru ca difuzorul nu urca decat pana la 2Khz.

 

Acesta e un citat din postul userului DNA ori pt asta iti tre si un driver capabil sa coboare mai jos ... zic eu ca pad 52 e exclus in combinatie cu 15pw6.

 

Ps: si e 260 ron+tva... deci un total de 310 Ron :smt003

Link to comment
Share on other sites

Da, pare si 15pw6 o solutie buna...Totusi, unde e un magazin selenium in tara? la KON electronic au? poweraudio cred ca are....Eu vreau sa fac o pereche de fullrange-uri, cu driverul vad pe urma...Acum intrebarea e, ce sa aleg dintre E15-350S de la Paudio sau 15pw6 de la Selenium?Care ar fi cel mai bun dupa parerea voastra..... Si greutatea ar fi de luat in calcul, ca 15pw6 are 8 kile, iar E15 350S are numai 2, si daca iau 15pw6 iarasi imi ies boxe grele ca masina de spalat....Care sunt avantajele neodiniului de la E15-350S, in afara de greutate? mie mi se pare un difuzor bunicel.....

Link to comment
Share on other sites

pai principalul e ca o sa ai basul mai pronuntat la selenium, va cobori mai bine ... ai putea sa iei legatura cu un user care are e15 350n (nu e15 350s ca asta nu exista) si sa il asculti ... daca iti place il iei pe asta, daca nu iei seleniumul.Nu stiu de ce dar si eu parca tot selenium as lua.

Link to comment
Share on other sites

Vasile are selenium, mai ales modelul mentionat? 15pw6 adica?Cine are selenium in bucuresti?E si greutatea ceva de luat in calcul, seleniumul are 6 kile in plus, dar si puterea de 400W RMS, pe cand E15-350 are doar 300 W RMS...Cam la ce pret se gaseste seleniumul? materiale, sunt ambele din carton?

Link to comment
Share on other sites

difu are doar 6 kile , uita-te atent, zi cate kile scrie la NET weight nu la shipping weight.Ti s-a mai spus odata pretul al difuzor. dai cu cateva posturi mai sus si o sa vezi pretul : ~3,1 mil.eu sincer, m-as duce pe mana lui selenium, coboara mai jos.e15-350n nu "va baga bas" ! :) . din el vei scoate doar kick si vei avea nevoie de o incinta destul de marisoara. E un dif mai mult de mid bas.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines